26/11/2009 · Fine ting

Badesesong.

Det beste med kald vind og kjølig regn er de hyggelige måtene å bli varm igjen på. Foreksempel kan man drikke kakao eller te, klemme noen man er glad i, gjemme seg i store strikkegensere under flere lag med tepper eller ta et bad. Sistnevnte er ikke bare min favoritt, men også Ellas.

I et forsøk på å gjøre det enklere for oss selv når vi etterhvert skulle vaske henne etter leirete skogsturer, lot vi henne allerede som liten bade i badekaret. Vi helte litt og litt vann i karet, mens Ella demonstrerte mer og mer yr vannglede. Nå er Ella så glad i vann at hun så fort hun får sjansen tar sats og hopper ut fra brygger og steiner ned i elver og hav for å svømme. Nå som det er for kaldt for lange svømmeturer strekker hun derfor lang hals ned i badkaret når jeg gjør det klart med badeskum etter en lang, kald novemberdag. Dessuten synes hun såpevann smaker helt topp.

0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar