Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 Hollywood-frue no more. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
08/12/2009 · Hodebry

Hollywood-frue no more.

Jeg skammer meg bittelitt over at jeg de siste dagene har gosset meg litt over at Anka-ekteskapet har gått fløyten. Ikke fordi jeg ikke heier på kjærligheten, men sett i lys av den nå snart tidligere fru Ankas friske uttalelser i høst har det ikke vært til å unngå.

Anna Anka satt tilsynelatende trygt på en høy velpolert hest som en forkjemper av kvelende trange kjønnsroller. Hun slang med leppa om damer som ikke trente hver dag, at de bare kunne takke seg selv om mannen deres gikk fra dem.

I Sverige är det tillåtet att förfalla, bara man fångar en man. Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov.

Og så blir det skilsmisse. En avsugning hver morgen var åpenbart ikke nok og viser nok en gang at det ikke finnes noen som helst regler for noen ting. Ingen garanti. Ingen absolutter. Et hvert menneske og et hvert par må finne sin egen måte å være kjærester på.

Om Anna Anka skal ha noe å gjøre i offentligheten utover det å være et kaldt gufs fra en altfor nær fortid, håper jeg det fra nå av blir som en påminnelse på nettopp dette. Ferdig snakka.

2 kommentarer

2 kommentarer

 • Svar Lavynnia 08/12/2009 klokka 22:48

  Synes ikke du har noe å skamme deg over for jeg vedder hundre daler 😉 på at mange andre også gosser seg over hennes ulykke, og vel så det. Det er virkelig ikke synd på dama, jeg synes ihvertfall ikke synd på henne, og håper hun blir ruinert økonomisk sett sånn som hun har brukt penger.

  Sånn som hun har gått rundt og tråkket på andre så bør hun ikke håpe på noen medfølelse tilbake fra disse. Ja, jeg vet. Stygge tanker fra meg, men hun har seg selv å takke for at hun nå sitter der med “skjegget i postkassa”, eller hva det nå sies…..

  Ellers så ville jeg bare si at jeg ble så inspirert av din skjønnhet og dine fantastiske kjoler og alt det der, at jeg endte opp med å shoppe meg mange fine klær, jeg også 😀 Og jeg er storfornøyd!!! Så tusen takk for inspirasjon og nyyydelige bilder! Måtte bare få si det midt oppi min negative kommentar…!

  Klem! 😀

  • Svar minsmartinis 14/12/2009 klokka 21:26

   Så gøy at du har kjøpt deg kjoler! Hurra, nå ble jeg glad 😀

   Jeg spinner inn på bloggen din og ser om du har postet noen bilder av dem med en gang 😀

   Stor klem!

  Skriv en kommentar