Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Mine 10 første – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
18/01/2010 · C'est moi!, Fine ting

Mine 10 første

Første bestevenn: jeg var generellt skeptisk til å slippe andre for tett innpå meg når jeg var liten, så den aller første bestevennen min var lillesøsteren min Pia. Vi er like gode venner i dag. Etter det kom Ida og Marit Elisabeth og var verdens fineste bestevenner i flere år.

Første kjærlighet: En gutt med riddersveis som jeg gikk i klasse med hele barneskolen. Mest fordi han var så flink til å tegne.

Første favorittbok: Gummi Tarzan. Den første boken jeg leste ut selv holdt seg høyt i kurs lenge. Gummi Tarzan er tøff.

Første husdyr: katten vår Søren. Vi fniste like mye hver gang vi ropte på han, høyt utover hele åsen der vi vokste opp.

Første ferie: sommerhuset vårt i Sverige.

Første jobb: spilte Ida i “Emil i Lønneberget” på Det norske teateret når jeg var seks år. Fikk betalt men det føltes aldri som job. Bare fintfintfint.

Første ekte kjærlighet: Pål <3

Første piercing: hull i ørene når jeg var 5 år. Var så stolt at jeg holdt på å sprekke. Likte aller best å sitte i forsetet i bilen å se på meg selv og de fine glitrende øreflippene mine i bilspeilet.

Første kjole: Den første kjolen jeg kjøpte selv var sort og lillarutete. Jeg var 13 år og hadde på meg den, oransje strømpebukser og svarte dr.martens nesten sammenhengende i et halvt år.

Første konsert: Spice Girls. Girl power!

(Ideen til lista er lånt av hjartesmil og bildet er lånt herfra)

3 kommentarer

3 kommentarer

 • Svar Sandra 19/01/2010 klokka 21:01

  Jeg husker når du fikk den rollen i Emil. Vi var så misunnelige at vi holdt på å dævve. 😀

  • Svar minsmartinis 20/01/2010 klokka 09:10

   Er det sant? 😀

 • Svar Sandra 21/01/2010 klokka 20:47

  Javisst! 😀 Og så kom du tilbake for å spille stabbursmusa, og var så sjølsikker og superflink at vi mista helt piffen et øyeblikk.

  Men så blei du med i Bugsy Malone, og da fikk vi andre (Vigdis og jeg) leke stjerner i barneteateret igjen, haha. Akk, smålighet, du smålighet. 😉

 • Skriv en kommentar