Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 Til alle dyrene i Hakkebakkeskogen. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
05/02/2010 · Fine ting, Hodebry

Til alle dyrene i Hakkebakkeskogen.

Nå skal jeg slutte å spise dere.

Jeg har i flere år hatt en snikende følelse av at jeg bør slutte å spise kjøtt. Den snikende følelse har våknet på ulike tidspunkt og flyttet seg rundt i kroppen. Den har kilt meg i nakken og pirret i magen, men aldri festet seg helt. Følelsen har dog vokst seg større og sterkere etter at jeg begynte med yoga. Det siste året har jeg i tillegg begynt så smått å fordype meg i buddhistisk litteratur og den snikende følelsen har både blitt klammere, større og mer insisterende. Da jeg så fant ut at en av mine yndlingsforfattere Jonathan Safran Foer har skrevet en bok der han problematiserer det å spise dyr, var veien plutselig veldig kort til dyreorganisasjonen Petas hjemmesider. Den berømte dråpen som får begeret til å renne over traff meg hardt, bordet ble vått og jeg signerte en 30 dagers pledge to go veg.

Med signaturen har jeg lovet Peta og meg selv om å ikke spise kjøtt i noen form på 30 dager. Det blir rart og sikkert litt vanskelig, men det går. Kanskje blir det til og med veldig fint. Hvis du vil gjøre det samme kan du signere her.

0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar