25/02/2010 · Hodebry

Tungtorsdag.

Det virker som om det ligger en kollektiv vinterdepresjon over det ganske land. Til tross for OL-rus og kvikklunsj-turer har savnet etter vårsol og lukten av våt, bar bakke blitt så stor at det overskygger alt annet. Yndlingsbloggerne mine skriver om tyllskjørt og franske bakevarer for å holde motet oppe. Jeg kaster meg over dem og leser dem om og om igjen i et forsøk på å gjøre det samme.

Hos meg har savnet etter ett lag med klær og fregner i fjeset manifestert seg i en illsint kløe i nakken og en motlyst til å gjøre noe som helst annet enn å ligge i vater med en bok i hendene. Musikk på høytalerne. Mat i magen. Mønster på kjolen. Jeg klorer meg fast i det lille jeg har igjen av forstand og gymmer to ganger i uka for å vekke til live flere endorfiner, samt drikker vitaminsprengte hjemmelagde smoothies.

Tips for å holde vinterdeppen borte en liten måned til mottas med stor takk. Noen?

0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar