Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 Bedre på gresset enn i skapet. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
13/08/2010 · Fine ting

Bedre på gresset enn i skapet.

På Øya-festivalen pynter man seg. Det kan se ut som om festivalpublikummet har en egen Øya-garderobe de legger bort resten av året og som bare får lov til å svinge seg en halv uke i august. Fine skjorter, jålete bukser og gammeldagse sveiser preger guttene. Røde lepper og sirlig krøllete hår rammer inn ansiktet til vakre vintagekledde jenter i alle aldre og fasonger.

På Øya-festivalen blir de fine klærne brukt. Ordentlig. De vakre vintagekjolene får danse foran scenen, sitte på gresset, bli venner med gummistøvler, få vinflekker på seg og puste. Og de er så mye finere der. I gjørma og gresset med flekker på, enn flekkfrie og historieløse i skapet.

9 kommentarer

9 kommentarer

 • Svar Luna Anette 13/08/2010 klokka 10:16

  Jeg har valgt bloggen din til ukas blogg hos meg! Væsjego! :-)
  http://lunaanette.net/2010/08/13/ukens-blogg/

  • Svar minsmartinis 13/08/2010 klokka 10:17

   Så herlig! Tusen, tusen takk :-)

 • Svar Lisa 13/08/2010 klokka 12:18

  du är så himla vacker

 • Svar karina 13/08/2010 klokka 17:51

  det ser og høyres ganske fint ut det,
  men høgdepunktet, sjølve høgdepunktet på øya, kva er det?

  • Svar minsmartinis 15/08/2010 klokka 20:47

   Selve høydepunktet er og var Robyn. Do believe the hype. Hun er størst av alle og konserten var en maktdemonstrasjon i brilliant popkunst. Intet mer, intet mindre.

 • Svar Emma 13/08/2010 klokka 21:26

  ååh jeg vil og på øya! sånn innmari. og dansedansedanse til la roux i blomsterkjolene mine. i stedet er jeg på fjellet og jobber og er nødt å gå med jeans (æsj jeg hater bukser og spesielt jeans. savner kjolene mine…) men men snart drar jeg hjem og da blir det jåle-emma hver dag igjen (:

 • Svar Emma 13/08/2010 klokka 21:33

  og hei nå linket jeg til deg for bloggen din er kjempefin og gjør meg glad. sånn forresten.

  • Svar minsmartinis 15/08/2010 klokka 20:48

   Det ble jeg glad for å høre. Tusen takk fine.

 • Svar marire 15/08/2010 klokka 22:36

  så enig! så utrolig enig! 😀

 • Skriv en kommentar