Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 Ny superdiett. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
09/08/2010 · Mat!

Ny superdiett.

Jeg kan melde om at den beste dietten for å lindre feberbankende munn etter reggisstramming består av; polarbrød, prim og masse is. Til tross for at “Ben & Jerrys chocolate brownie” er å foretrekke, funker det meste av is så lenge det er mykt og kaldt. Både  is laget av saft, yoghurt og fløte lindrer der det skal. I tillegg til at dietten demper vond munn har den også vist seg å ha andre bieffekter som stort smil og ekstra krøllete hår.

Forøvrig har jeg bedt reggisen om å ta seg en bolle. Den svarte at den skal tenke på det.

5 kommentarer

5 kommentarer

 • Svar mariannecs 11/08/2010 klokka 18:23

  Enig i at iskrem gjør jobben. Smaker mye bedre enn ibux også. Jeg hadde selv regulering i 7 år sammenhengende før jeg var 16, og har prøvd det meste!

  • Svar minsmartinis 12/08/2010 klokka 07:43

   Å herregud, 7 år? Det tror jeg faktsik ikke jeg hadde klart.

   • Svar mariannecs 12/08/2010 klokka 13:17

    De var heldigvis ikke full togskinne oppe og nede hele tiden, i perioder hadde jeg bare nattregulering :) Jeg er ihvertfall glad det er over! Det har gått nærmere ti år, men jeg husker hvor vondt det gjør. Full medfølelse herfra :)

 • Svar Lady Netta 12/08/2010 klokka 18:33

  Da de stramma min så spiste jeg maaaasse is. Men første gang jeg fikk reggis spiste jeg kun kremet kyllingsuppe i en-to uker. Det føles rart ut å spise det nå…

 • Svar Lisa 13/08/2010 klokka 01:00

  mmm så gott och raring ska du nån gång svara på mina kommentarer kan du svara i min blogg ;*

 • Skriv en kommentar