Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 Mer av dette sil vous plait. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
06/10/2010 · Fine ting, Hverdag

Mer av dette sil vous plait.

Jeg er vanligvis ikke veldig begeistret for overforbruk av noe annet enn vintagekjoler, men i det kalde halvåret som nå har lagt sin småfrosne hånd over oss synes jeg godt man kan spandere på seg ekstra bruk av noen essensielle ingredienser.

Havregrøt: Spises i store mengder, gjerne én gang om dagen. En pose med havregryn koster under tjuekroningen og rommer utallige skåler med varm grøt. Dryss rosiner, hakkede mandler, eplebiter og kanel over og spis deg varm i både magen og hjertet.

Skjerf: Sleng to og tre rundt halsen om gangen. Ingenting er som å surre hode, hals og hår godt inn i myke, stripete, prikkete, stikkete skjerf. Skjerfskjerfskjerf. Dessuten ser det fint ut.

Pledd: Ha flere pledd tilgjengelig på faste plasser i huset. Bruk det mens du spiser, sover, leser eller skriver.

Smoothie: Spis masse frukt i flytende form. Ta en tur på bokhandelen og snikles i en av de mange smoothiebøkene som er gitt ut de siste årene om hvilke fruktkombinasjoner som smaker aller best. Pass på å bruk appelsinjuice for å lade opp kroppen med C-vitaminer slik at den lett jager bort påbegynnende forkjølelser. Synes du det er lite mat med bare frukt kan du putte litt linfrø i smoothien for å holde deg mett lenger.

Strikkesokker: Gå til innkjøp av en god ladning strikkesokker og ha alltid et par tilgjengelig i veske eller sekk. Ønsk deg de aller beste hjemmestrikkede til jul, eller lær deg å strikke et par selv her.

Fuktighetskrem: Smør hele kroppen inn med fuktighetskrem en gang om dagen. Da blir huden glad og utørst. Fuktighetskremer trenger slett ikke være dyre. Liker du å smøre deg inn med oljer istedenfor krem, kan du bruke solsikke eller sesamolje du kjøper på matbutikken. Aller best blir den å bruke hvis du varmer den bitte-bitte-litt før du masserer den inn i huden.

Nye bilder: Print ut bilder fra nettet eller kjøp noen nye bilder på en brukthandel sånn at du får noe nytt å se på i den store innetiden som venter. La gjerne flere av bildene rullere slik at noen henger oppe en uke, og så byttes med noen andre en annen uke. Bildefest!

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar Pia 07/10/2010 klokka 07:38

  For en fin og inspirerende post! Nå kan høsten bare komme.

 • Svar Polkadotdays 07/10/2010 klokka 09:23

  Så fint! Jeg har alltid hatt lyst å lære meg å strikke sokker!

 • Svar Maren 07/10/2010 klokka 09:52

  Når jeg leser sånt som dette, så får jeg helt høstsommerfugler i magen og har lyst til at regnet skal hølje ned mens jeg leser en fin bok og drikker te. Noe som stort sett kan oppsummeres som det fineste som finnes :)

 • Svar G 07/10/2010 klokka 10:35

  Nå fikk jeg veldig lyst til å kveile meg sammen i sofaen med en porsjon grøt på fanget 😀
  Helst mens det regner ute.

 • Svar Lady Netta 07/10/2010 klokka 21:07

  Så flott! Elsket lista, og skal gjøre masse av dette den neste måneden :)

 • Svar Anna 08/10/2010 klokka 17:59

  Så fine tips! Veldig kreative. Jeg likte spesielt det med bildene :)

 • Svar :) Mia 10/10/2010 klokka 20:46

  Har du lyst å legge ut korleis du lagar havregrauten din? Eg er så lei av slik som eg lagar den. Og so lurte eg på, kva slags bodylotion/fuktighetskrem er det du brukar hvis det er ein rimeleg og bra? :)

  • Svar minsmartinis 11/10/2010 klokka 11:00

   Ja, det kan jeg gjøre!

  Skriv en kommentar