Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 Tirsdagslykke. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
12/10/2010 · Det fineste jeg vet

Tirsdagslykke.

Å våkne av sola i ansiktet i oktober. Sol i ansiktet i oktober? Ja, i oktober! Hurra!

4 kommentarer

4 kommentarer

 • Svar Cathrine E.N - har fotokonkurranse 13/10/2010 klokka 14:45

  Herlig bilde :)

 • Svar Pike sier 15/10/2010 klokka 08:50

  Hei du,

  Takk for en veldig fin blogg. Jeg blir glad av å lese den. Og får veldig lyst på hund. Og kjæreste:)

  Jeg er midt i et flytteprosjekt, og skal male soverommet. Jeg ser at soverommet hjemme hos deg har en annen farge enn hvit på veggene. Kan jeg spørre hvilken farge det er, om det er fint å sove i soverom med farge og om du har noen tips til fargevalg for å sove godt:)

  Igjen, takk for fiiin blogg:)

  Hilsen Pike

  • Svar minsmartinis 19/10/2010 klokka 10:56

   Hei du! Nå har jeg snust rundt i de gamle malingsrestene i boden for å forsøke å finne det riktige navnet til deg, men fant det ikke dessverre. Mener derimot å huske at den heter noe sånn som “Caffe latte”. Vedrørende farger på soverommet er jeg ingen ekspert, men jeg har alltid hørt at det er lurt å ha rolige farger der du skal sove. De knæsje og hissige tonene stimulerer ofte for mye tanker, og det bør man prøve å unngå når man skal falle til ro.

   Tusen takk for nydelige bloggkommentarer forresten! Det er veldig inspirerende og gir meg lyst til å blogge lenge og vel :-)

 • Svar Pike sier 19/10/2010 klokka 11:17

  Tusen takk for svar! Nå ble jeg glad (tenk at du har gått ned i boden for min skyld!). Caffe Latte er notert. Jeg lurer litt på heller grønngrått mer enn bruntoner i dag, men jeg er fortsatt veldig usikker. Farge blir det i hvertfall, en varm og rolig en:)

  Og jeg liker forresten også veldig godt salgene dine:) Jeg har ikke kjøpt noe enda, men kanskje en dag snart? :)

  Varm høsthilsen, Pike

 • Skriv en kommentar