19/08/2011 · Fine ting, Jeg har også på meg klær

På føttene.

For de som lurte på mer om skoene jeg hadde på meg tidligere i uka, her kommer svaret:

Mine nye favorittsko ble kjøpt inn som mye annet jeg kjøper, via nett. Den eminente nettbutikken Modcloth solgte i våres disse sandalene som heter noe sånt som Santa Cruz Beach heel. Foruten å ha et noe snasent navn passer de til alt og har en hæl som gjør dem suverene å gå med. Jeg sjekket nettsiden til Modcloth i kveld og fant ingen flere par igjen, men om noen er veldig interessert i et tilsvarende par kan det være at en mail kan hjelpe for å finne navn og kontaktinfo til produsenten av skoen. De anbefales på det varmeste.

3 kommentarer

3 kommentarer

  • Svar Nina C. 19/08/2011 klokka 11:42

    Kjempe stilige sko! Liker de strømpene du har på deg=)

  • Svar June 04/09/2011 klokka 15:43

    Ååh, nydlige sko, og nydelige strømper! Er det de fra lindex?

  • Svar Frustrert frue 08/04/2012 klokka 07:27

    Elsker stilen din !! Og bloggen !! Nydelige bilder og fine tekster =)

  • Skriv en kommentar