Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Morgenmat. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
12/10/2011 · Hverdag, Mat!

Morgenmat.

I høst og vinterhalvåret er frokost enda viktigere enn vanlig for meg. Aller mest lager jeg smoothies og grøt. Som om mat med minimal med motstand er det eneste riktige på brutalt kalde morgener, der det er vanskelig nok å komme seg ut av senga. Her er oppskriftene på de to frokostene jeg lager aller mest.

Minas morgensmoothie:

En banan, to håndfuller med fryste jordbær, en håndfull fryste blåbær, en spiseskje spirulina, to spiseskjeer hemp-proteinpulver og litt kanel. Legg alle ingrediensene i en blender og fyll på med rismelk til den får den konsistensen du vil at den skal ha.

Minas morgengrøt:

2 dl havregrøt, knuste linfrø, hakkede mandler, honning og rismelk. Kok opp grøten som vanlig og tilsett knuste linfrø. Server med hakkede mandler, honning og litt rismelk. Nam!

4 kommentarer

4 kommentarer

 • Svar koffeine 12/10/2011 klokka 08:26

  Veldig bra morgenmat! Synes havregrøt er så godt når det er kaldt.

 • Svar June 12/10/2011 klokka 08:52

  Åh, begge deler ser og høres så utrolig godt ut! Jeg lager ofte havregryngrøt, men en ganske kjip versjon sammenlignet med dette. Fint med litt frokostinspirasjon! :)

 • Svar Andrea Nornes 12/10/2011 klokka 10:03

  Jeg er misunnelig på den frokosten! Selv ligger jeg inne på sykehus og får servert havregryn med melk og syltetøy hver morgen. Det er jo ikke det verste, men jeg savner å kunne velge litt selv..

  • Svar minsmartinis 14/10/2011 klokka 07:01

   Hva med å gi dem havregrøtoppskriften og spørre om de kan lage den en dag som en variasjon? God bedring!

  Skriv en kommentar