Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 0 En vinner, hurra! – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
05/12/2011 · Fine folk, Fine ting

En vinner, hurra!

 

Jeg er imponert og rørt over de nydelige historiene dere ville dele med meg i førjulskonkurransen. Tusen, tusen takk for alle de innsendte bidragene. Dere er så fine!

Det var vanskelig å velge en vinner, men etter å ha lest alle bidragene flere ganger falt valget på Dina! Gratulerer. Sender du en mail med adressen din til mina.lystad@gmail.com, sender jeg strømpebukser og sløyfe til deg.

Her er Dinas beste høstminne:

For noen uker siden var jeg alene hjemme en fredagskveld. Det er det fineste høstminnet mitt. Folk syns alltid det høres så stusselig ut når jeg sier det, men for meg er toppen av lykke å ha en kveld til å gjøre hva jeg vil. Etter en lang høst hos psykologen, har jeg lært at jeg er altfor opptatt av andre mennesker. Hva de mener om meg, hvordan jeg vil vise meg for dem, hvordan jeg sliter meg ut ved å spille roller som om hele livet mitt er et teaterstykke der jeg må hoppe inn og ut av roller hele tiden. Derfor elsker jeg å være alene hjemme. Ta et langt bad med stearinlys, steke pannekaker og spise alle selv, se akkurat den filmen jeg vil og ha musikken akkurat så høyt jeg vil. Danse rundt sånn som i filmene, synge tullete tekster og skrive dikt på baksiden av avisen. Når jeg er alene hjemme klarer jeg å være bare meg selv, selv om jeg egentlig ikke vet hvem jeg er. Beste høstminne.
4 kommentarer

4 kommentarer

 • Svar T H E R E S E 05/12/2011 klokka 21:58

  Åh, det var et veldig fint høstminne :3

 • Svar Josefine 06/12/2011 klokka 10:18

  Verdig vinner :)

 • Svar Ida 06/12/2011 klokka 15:32

  enig med Josefine. En veldig verdig vinner!

 • Svar Remi R. 13/12/2011 klokka 04:04

  Enig i Dina. Fint!

 • Skriv en kommentar