27/03/2012 · Det fineste jeg vet

"We all dress for Bill".

Bill Cunningham har syklet gatelangs i New York de siste 30 årene og fotografert gatemote for The New York Times. Han bor fremdeles i en bitteliten leilighet, fotograferer analogt og står høyest på gjesteønskelista til alle motevisninger. Han liker aller best de jobbene han ikke tar seg betalt for, da han mener at det å ikke få betalt er en forutsetning for å kunne lage det man vil. Han er en av de viktigste (og fineste) menneskene i den innimellom smått uinteressante motebransjen og for to år siden ble det laget film om han. Den må du se.

2 kommentarer

2 kommentarer

  • Svar Mari 27/03/2012 klokka 15:09

    Så fantastisk! Snakk om drømmejobb!

  • Svar koffeine 27/03/2012 klokka 18:21

    For en fin mann, fikk veldig lyst til å se filmen om ham (:

  • Skriv en kommentar