Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Om høstklær / hvordan få gamle klær til å føles nye. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
27/08/2012 · Jeg har også på meg klær, Tips og triks

Om høstklær / hvordan få gamle klær til å føles nye.

Ny sesong, nye klær. Eller ikke. Med selvpålagt kjøpeforbud blir det ingen ny høstgarderobe på meg i år. Men garderoben kan føles ny allikevel. Ta godt imot Hvordan-få-garderoben-til-å-føles-ny-ut-uten-å-ha-brukt-en-krone-lista:

– En enkel måte å få følelsen av at man har noe nytt selvom alt i skapet er det samme er å bytte plass på klærne. Henger alt på samme sted over for lang tid ser man seg forbausende blind på det man har. Bytter du derimot plass på og systematiserer klærne dine  annerledes med jevne mellomrom oppdager du straks klær du hadde glemt for lenge siden. Du kan systematisere klærne etter type plagg, når du liker å bruke det, lengde på armene, farge, festlighetsgrad eller materiale.

– Behold sommersandalene fremme en måned lenger enn vanlig. Sandaler med åpen tå og litt hæl kler nemlig forbausende godt tykke strømpebukser. Sommerkjoler også.

– Pakk vekk klær mellom de ulike sesongene. Når du ikke har alt framme hele tiden er det overraskende mye man glemmer at man har. På den måten kan en tur på loftet eller i kjelleren gi deg følelsen av å ha handlet noe splitter nytt når du i virkeligheten bare har børstet støv av noe gammelt. Helt sant!

– Bruk strømpebukser med farge! Både skjørt og kjoler får nytt liv ved hjelp av strømpebukser i ulike farger og mønstre. Bytt ut den svarte med strømpebukser som ikke passer helt ved første øyekast.

– Å bytte på rekkefølgen man bestemmer dagens antrekk utfra kan være en gunstig måte å ende opp med en ny variant av gamle plagg. Istedenfor å begynne med kjolen, buksa eller genseren kan du foreksempel ta utgangspunkt i et hårbånd, en strømpebukse eller et par sko og bygge antrekket derfra.

-Varier bruken av skjerf og luer.

– Prøv en ny frisyre. Langt hår, kort hår, stort hår, lite hår, flatt hår, sideskill, midtskill, ingen skill, små fletter, store fletter, hestehale, hårknute og krøller. Alt er lov og alt som er nytt får alt som er gammelt til å virke litt nyere. Punktum.

– Bytt farge på leppestiften, bruk mer eyeliner, bruk mindre eyeliner, bruk masse rouge eller gå sminkeløs noen dager. Så lenge noe føles annerledes når du ser deg selv i speilet minsker behovet for at alt annet må byttes ut også. Lover.

13 kommentarer

13 kommentarer

 • Svar Mari 27/08/2012 klokka 11:44

  Gode tips! Jeg lurer bare på hva du gjør med strømpebukser? Har du forbud mot å kjøpe det også? :) For som hverdagslig strømpebuksebruker har jeg erfart at det må ofte byttes ut enten man vil eller ikke.

 • Svar Zoya 27/08/2012 klokka 12:47

  Takk for mange gode tips. Jeg tror jeg skal oppdatere garderoben min med noen strømpebukser i kule farger, hittil har jeg brukt svarte med ulike mønster, men nå har du inspirert meg til å bli litt mer fargerik. Det koster jo riktig nok noen kroner, men det er billigere enn å fornye hele garderoben.

 • Svar Christine 27/08/2012 klokka 15:32

  Du er noen ganger….. fanstastisk. Nei vent. Du er alltid fantastisk.

 • Svar tesalong 27/08/2012 klokka 18:04

  Takk for gode tips!
  Eg har gode erfaringar med å pakka vekk klede mellom sesongane, det vert betre plass i skapet, og så er det kjekt å gjenoppdaga plagg etterkvart som eg pakkar opp og ned plagg. Nokre posar tørka lavendel i posen med nedpakka klede gjer at dei luktar godt når eg pakkar dei opp igjen.

 • Svar Elisabeth 27/08/2012 klokka 18:18

  Nyttig!
  Stilig bilder og klesstil, assosierer med Madmen.

 • Svar Josefine 27/08/2012 klokka 20:05

  Utrolig bra tips! Har akkurat oppdatert strømpebukse utvalget pga at mine var slitt ut. Slo like så godt til med et par sennepsgule og et plommefargede (de samme som du har fra H&M tror jeg). Alt er mye artigere nå, selv med gamle kjoler!

 • Svar Kia 27/08/2012 klokka 21:50

  Mer sånt som dette! Det vil jeg ha:) I morgen er det blå ben!

 • Svar Ash 28/08/2012 klokka 12:57

  Kan du ikke arrangere byttekveld med venner? Nye klær, ryddings i garderoben, ingen penger brukt og koselig mingling! JEJ!

 • Svar Claudia 29/08/2012 klokka 15:50

  I like your lipstick! What is it?

  • Svar minismartinis 29/08/2012 klokka 20:10

   Thank you! I usually wear either “Lady Danger” or “Ruby Woo” from MAC.

   • Svar Claudia 29/08/2012 klokka 22:48

    Perfect! Thanks a lot :)

 • Svar marire 30/08/2012 klokka 13:47

  takk for gode tips, Mina!

 • Svar Marte R 12/09/2012 klokka 21:00

  Elsker det øverste bildet! Kjolen er så herlig og du er så fin! 😀

 • Skriv en kommentar