Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Spør og du skal få (snart). – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
07/11/2012 · Det fineste jeg vet, Fine folk, Hodebry, Hverdag

Spør og du skal få (snart).

Husker dere det innlegget her? Der jeg ba dere om å prate høyt og komme med forslag og ønsker om hva dere helst ville se mer av her inne?

Jeg har ikke glemt det. Jeg har til og med en liste der jeg har skrevet ned ønskene deres. I tillegg til lista har jeg også en plan. En plan om å følge opp hvert eneste ønske med et eget innlegg. En hårvideo, mer vintageskole, enda flere kjoler.  Det er bare det at tiden denne høsten i stor grad ble spist opp av en ny redaktørjobb og derfor har det blitt mindre tid til de planlagte blogginnleggene og mer av de spontane og sporadiske og plutselig var det november.

Men det skal bli orden på bloggsakene. Og ca. ett blogginnlegg om dagen. Lover.

Fram til da er lista åpen for nye forslag og ønsker. Har du noen? Kom med det.

 

4 kommentarer

4 kommentarer

 • Svar Anna 07/11/2012 klokka 08:34

  Jeg ser du har en like fin vintergarderobe som en sommergarderobe. Jeg selv derimot, føler ikke at jeg har det.. Derfor hadde det vært utrolig fint om du hadde kommet med noen søte, små tips til hvordan man kan holde seg fin (og varm) i kulda. Leppestiften er jo alltid en vinner, da :)

  • Svar admin 08/11/2012 klokka 14:32

   Leppstift redder det meste. Men vintertips er et godt forslag! Det skal jeg se nærmere på.

 • Svar marire 07/11/2012 klokka 09:15

  litt om jobben, kanskje? og hvordan skape litt magi i hverdagen og sånt som du er så god til å skrive om? :)

 • Svar Frustrert frue 07/11/2012 klokka 15:54

  Gjerne mer om sko =) ser på lista at det kan bli mange fine innlegg fremover.

 • Skriv en kommentar