Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Velkommen tilbake, favorittlyset mitt. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
27/02/2013 · Det fineste jeg vet, Fine folk, Fine ting, Hverdag

Velkommen tilbake, favorittlyset mitt.

nestsiste4nestsiste6nestsiste7nestsiste5nestsiste8

Kjære skandinaviske vårlys, det finnes inegnting som er finere enn deg.

10 kommentarer

10 kommentarer

 • Svar Frustrert frue 27/02/2013 klokka 19:48

  Kjøkkenbordet og de stolan får frem barndomsminner fra bestemor sitt kjøkken. Spesielt de stolan, akkurat likens som bestemor sine =) koselig bilde.

  • Svar admin 27/02/2013 klokka 20:21

   Så hyggelig!

 • Svar Maria 27/02/2013 klokka 20:06

  …å merke at det har vært mørkt i flere måneder og kjenne sola i øynene. Lykke!

  • Svar admin 27/02/2013 klokka 20:22

   Det er ingenting som slår det. Basta.

 • Svar Polkadotdays 28/02/2013 klokka 10:39

  Det er så fantastisk deilig når våren ENDELIG kommer! Hurra for vårlyset!

 • Svar Linn Merethe 01/03/2013 klokka 01:09

  Jeg er så enig! =) I forigårs gikk jeg tur ute og kjente at sola varma skikkelig. Utpå kvelden satt jeg i sofaen og lurte på hvorfor jeg følte meg så varm i ansiktet, det var ingen grunn til at jeg skulle føle meg slik, kjente ikke helt igjen følelsen. Gikk ut i speilet på badet og så at jeg var helt lyserosa. Skjønte etterhvert at jeg faktisk hadde blitt litt solbrent! Det er jo egentlig ikke en bra ting, men akkurat da var det veldig bra, for da skjønte jeg virkelig hvilken tid som nå har kommet. Blir så innmari glad av vår =)

  Og så blir jeg glad av bloggen din. Har fulgt med i noen år, og plutselig i det siste har jeg sett deg i tv-reklame og på tv-programmer, hvor du er så fin, men likevel er du finest her på bloggen på en måte, vet ikke om det gir noen mening, men det er liksom her du fins i min verden mest. En av få blogger som jeg har på favoritt-lista, og som jeg er innom og sjekker hver dag.

  Ønsker deg en flott vår!

 • Svar Karoline 01/03/2013 klokka 08:41

  Sol som varmer i andletet, åh, det er så herleg det.

 • Svar Thale 01/03/2013 klokka 09:06

  Hvor bor dere? Det ser så fantastisk fint ut!

 • Svar Tonje 04/03/2013 klokka 20:19

  Er så enig! Herlig når det lysner til og ikke er mørkt både før og etter jobb.

 • Svar Benedicte 29/03/2013 klokka 20:01

  Dette sollyset gjør meg helt varm på innsiden og alt løsner ti ganger lettere fra fingertuppene, det er så deilig

 • Skriv en kommentar