04/11/2014 · Jeg har også på meg klær

Kjolesalg del 2.

salgsalg3salg2

 

SOLGT!

Kort 60-tallskjole i glatt bomull med båthals. Størrelse 38. Sømmen mellom skjørt og overdel trenger å sys en runde, da den har sluppet et par steder og det er noen små hull. Lett å fikse med en runde rundt med en symaskin. Ellers i topp stand. Ingen slitasje på stoffet. 300,- kroner.

salg6salg4salg9salg8

SOLGT!

Nydelig 60-talls kjole i rødt blondestoff med små trompetermer. Str. 38. I veldig god stand. En liten rift i blondene bak, men synes ikke da underkjolen også er i rødt stoff. Minner veldig om kjolene i røde blonder fra Dolce og Gabbanas kolleksjon i fjor. 400,- kroner.

Jeg kan levere i Oslo, eller sende på posten. Da kommer frakt i tillegg. Lyst til å kjøpe? Send meg mail på mina.lystad@gmail.

0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar