Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Om å fylle rommet – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
29/08/2009 · Fine folk

Om å fylle rommet

Noen mennesker tar plass. Når de kommer inn fyller de rommet, uavhengig av hvor mye de sier, hvor mye de gestikulerer med armene og hvor lenge de blir. Man merker at de har vært der lenge etter de har gått, kjenner at de er på vei før de går inn døren.

Noen mennesker velger når de tar plass. Har en stemme de kan skru opp volumet på om det de sier er ekstra viktig, har armbevegelser de kan bruke for å understreke poengene sine og argumenterer ekstra godt når det er noe de har på hjertet som de virkelig brenner for. De gir seg ikke, men tør å heve stemmen fordi de mener at noen ting er viktigere enn andre. Noen ting må sies høyt, flere ganger etter hverandre slik at flere forstår.

Noen mennesker foretrekker at folk ikke bruker mer plass enn de strengt tatt må. Synes de godt kan holde stemmen på et behagelig innenivå, unngå og snakke om ting som er vanskelig og for all del ikke bruke armbevegelser. Hektisk. Slitsomt. Slutt. Noen mennesker synes det er masete med folk som hever stemmen om det er noe de mener ekstra innstendig, skjønner ikke hvorfor man kan la ting ligge og heller la det være som det alltid har vært.

Jeg kjenner mange som tar plass. Både når de er stille og når de bestemmer seg for å sette inn et ekstra gir. Fordi de tror på noe så instendig at de ikke kan la ting gå, fordi de mener at ting kan forandre seg, verden kan bli bedre. Så mange fine, gestikulerende, påståelige, høylytte og insisterende mennesker kjenner jeg at jeg blir klokere, åpnere, tøffere og gladere av å ta plass sammen med dem.

0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar