Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Takler ikke å takle. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
22/10/2009 · Hodebry

Takler ikke å takle.

I går lærte jeg at jenter som spiller ishockey ikke har lov til å takle hverandre. Blir spillet for voldsomt blåser dommeren og alt stopper. Gutter på 12 år kan derimot takle så mye de vil. Jeg ble umiddelbart både vred og usikker på hvorfor det var sånn. Jenter er da ikke så fysisk underlegne gutter? 27% av alle kvinner i Norge har opplevd vold i nåværende eller tidligere parforhold, og de fleste av dem går da fremdeles oppreist og later som alt er greit? Hva kan denne tilsynelatende urettferdige regelen komme av?

Men brått slo det meg. Hvis jenter blir takla hardt sånn som de blir i ordentlig hockey begynner de sikkert bare å grine! Flaut. En kan jo ikke ha folk som griner på isen. Det hadde tatt seg ut. Tolv jenter på banen som spiller kjærring og så griner når de får seg en dytt eller ramler litt hardt i isen. Hockey er jo en manne-sport må vite og ingen manne-menn griner. Lissom. Skulle du derimot risikere å grine en skvett i tide og utide kunne Youtube fortelle meg at du til gjengjeld virkelig får høre det. Det var da enda godt.

3 kommentarer

3 kommentarer

 • Svar snorre 23/10/2009 klokka 11:10

  hehehe

 • Svar Marthe 07/03/2011 klokka 16:58

  jeg merker at du aldri har spilt hockey för!? vi jenter begynner ikke å grine av å få en dytt eller ramle hardt i isen. Om du ikke visste det så spiller de fleste jentene med gutter til gutta er blitt så gamle som 16-17 år, kanskje 19 også. vi tåler en trökk kan man si.
  Og om vi tåler en takling fra en gutt på 17 år så tåler vi en trökk fra en jente på 17 år også.

  Jeg, og veldig mange andre jenter, synes denne regelen er patetisk og de fleste av oss vill spille jente hockey med taklinger i!

  Vet ikke hvorfor du tror at vi skal begynne å grine om vi får en takling!?

  • Svar minsmartinis 07/03/2011 klokka 17:02

   Jeg er helt enig i at regelen er utrolig teit, det er derfor jeg har skrevet teksten!Teksten er ment å være ironisk og å latterliggjøre et miljø som for meg fremstår som macho og fryktelig gammeldags. Jeg heier på dere!

  Skriv en kommentar