Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Selvhjelpsmens – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
13/11/2009 · Auda

Selvhjelpsmens

Mensen er innimellom vondt og alltid et herk. I går ble jeg derimot helt tilfeldig gjort oppmerksom på at også mensen har blitt kjernen til ny selvhjelpslitteratur. Visstnok finnes det en hel rekke gammel visdom rundt menstruasjonssykluser. Boken “Red Moon” skal i så måte være den beste kilden til å hjelpe verdens kvinner å “forstå og bruke de kreative, seksuelle og spirituelle gavene menstruasjonssyklusen gir”.

I følge Amazon kan du bruke boken om du ønsker deg å lære noe sånt som dette:

9781844266289

 

• accept your cyclic self and connect with each of the different powerful energies of the four phases of your menstrual cycle

• enjoy and apply these energies creatively, sexually and spiritually to everyday life.

• re-awaken the cyclic myths for yourself as a personal journey

• create rites of passage to bring emotional acceptance and transformation Contains revised and new content and illustrations.

 

Forlagets markedsavdeling har også flekket opp noen sannhetsvitner for å bekrefte hvor bra boken er.

Red Moon has helped me to gain a whole new positive vision about my menstrual cycle. The wonderful combination of stories, inspirational information and practical exercises makes this a handbook for women’s transformation,

Sophia Style, Menstrual Cycle Educator, Spain.

Forfatteren av mesterverket, Miranda Gray, lever visstnok det hun preker og gleder seg av den grunn ganske sikkert til mensen hver eneste måned.

 

1 kommentar

1 kommentar

  • Svar Lavynnia 13/11/2009 klokka 22:21

    haha, nå finnes det visst bøker for alt mulig 😉 Fin blogg du hadde her!

    :)

  • Skriv en kommentar