Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Askerast. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
21/04/2010 · Fine ting, Hodebry

Askerast.

Naturen er fryktelig upraktisk. Den lar seg hverken rikke eller styre. Vil den sprute lava, så gjør den det. Det finnes ingen stoppknapp eller hemmelige bremser som kan settes på fordi noen bare må være et sted nånånå.

Verden over sitter det derfor i skrivende stund mennesker som venter på flytransport hjem. De fleste vil i kveld trekke et lettelsens sukk fordi flytrafikken endelig er normal igjen. Andre har skaffet seg skyss for lengst og er allerede på vei til moderlandet, svette og irriterte, i et transportmiddel som er langt mindre komfortabel enn de hadde sett for seg. I en trang buss i et varmt land, eller i bil med et fremmed menneske som ga dem haik. På vei hjemover i et tempo som er upraktisk, uplanlagt og nesten uutholdelig. Noen kan ta taxi dit de vil (John Cleese, jeg snakker om deg), mens noen slett ikke har hatt noe annet alternativ enn å bruke den siste uken på å vente. Vente litt til. Vente enda mer.

Til tross for at Askeladden og Askepott har glimret med sitt fravær i den siste ukens overskrifter, har det ikke manglet på askegrå ordspill. Jeg er derimot mest spent på ordspillene som kanskje følger askeskyens etterspill. Hva møtene mellom ukjente mennesker som har sittet i timesvis på flyplasser har ført til. Hva de som leide bil med folk de ikke kjente fra før har snakket om og om de som fikk enda noen dager til å savne de der hjemme foreksempel har fridd.

Hvis jeg får bestemme ønsker jeg meg følgende overskrifter i løpet av de neste ukene:

Satt askefast, falt askepladask! Nå gifter de seg!

Askefaste politikere fant endelig ut en askemax løsning på klimapolitikken!

Satt askefast, tok askerast og fikk askesmask.

Askefaste Askeladden møtte sin Askepott på en tilfeldig askerast.

Plis?

2 kommentarer

2 kommentarer

  • Svar Caroline & Pernille 21/04/2010 klokka 19:51

    Så fin blogg du har! Vi trenger flere slike blogger i Norge :)

    • Svar minsmartinis 22/04/2010 klokka 08:54

      Tusen, tusen takk :)

    Skriv en kommentar