Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Lesehest. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
28/04/2010 · Fine ting

Lesehest.

Jeg leser mye, hele tiden. I tillegg leser jeg fort, noe som fører til at boktilførselen inn i det leselystne hjem på Sagene må være ganske konstant. Jeg er stadig på jakt etter gode boktips (har du noen så kom med dem!), og bestiller de fleste bøkene mine på internett. Fram til nå har jeg brukt Amazon, men fikk et suverent tips om en billigere nettbokhandel med fri frakt ved navnet Book depository for noen dager siden. Derfor er følgende bøker i dette øyeblikk på vei til postkassen i første etasje:

The Greatest of Marlys – Lynda Berry

Negotiating with the dead – Margaret Attwood

Letters to a young poet – Rainer Maria Rilke

Everything ravaged everything burned – Wells Tower


10 kommentarer

10 kommentarer

 • Svar cavejam 29/04/2010 klokka 13:45

  Play.com har også billige bøker, og de sender alle bøker frakfritt hver for seg!

  • Svar minsmartinis 03/05/2010 klokka 19:11

   Woho! Enda et bra tips, tusen takk :)

 • Svar Cathrine 04/05/2010 klokka 20:22

  Vet ikke om det er din stil bok, men the freedom writers er en kjempebok (syns jeg;))

  • Svar minsmartinis 05/05/2010 klokka 09:21

   Takk for tipset! Den skal jeg definitivt sjekke ut :)

 • Svar darlingdarjeeling 22/05/2010 klokka 10:01

  Jeg har forelsket meg i bloggen din, du har fint hår og du burde lese Oranges Are Not the Only Fruit av Jeanette Winterson. Var bare det.

  • Svar minsmartinis 22/05/2010 klokka 22:29

   Så fint, tusen takk! Og supert med boktips. Jeg leser som en gal om dagen. Sol+park= stadig behov for nye bøker. Skal sjekke den ut.

 • Svar Trude 22/05/2010 klokka 11:34

  Mitch Albom skriver utrolig bra bøker, bl.a. Fem mennesker du møter i himmelen, og Tirsdager med Morrie.
  Ellers kan jeg anbefale Reisen med Charley av John Steinbeck 😉

  • Svar minsmartinis 22/05/2010 klokka 22:31

   Tusen takk! :)

 • Svar Lise-Lise 23/05/2010 klokka 09:23

  Hei!
  Er konstant lesende selv, og ser du har fått tips om PLAY.com, men gir deg det igjen. Billige DVD’er og CD’er, og ikke minst, billige bøker.
  Extremely Loud and Incredibly Close av Jonathan Safran Foer, The Tent av Margaret Atwood, Mnem av Simon Stranger (norsk!), Kysset av Ulf Lundell (svensk), M’as-tu vue? av Sophie Calle, Tunnel av Markus Mindré (norsk denne også), Jonathan Strange & Mr. Norell av Susanna Clarke, Looking for Alaska av John Greene.. Og hva du kan få tak i av Haruki Murakami, kanskje spesielt Sputnik Sweetheart (både norsk og engelsk oversettelse er fin) eller After Dark.
  Antar du er flittig bruker av Deichmanske?

  • Svar minsmartinis 23/05/2010 klokka 10:31

   Tusen takk for suverene tips! Jeg har vært forelsket i Deichman siden jeg snublet inn i hovedbiblioteket som 12-åring. Helst vil jeg være der i timesvis flere ganger i uka.

  Skriv en kommentar