Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Mørk mandag. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
31/05/2010 · Hodebry

Mørk mandag.

I dag er verden litt for mørk til at blomstrete kjoler føles vesentlig. I dag føles verden litt mer fastlåst enn den gjorde i går på samme tid. I dag kjenner jeg at følelsen av håpløshet har flyttet inn i magen og at fortvilelsen har søkt tilflukt i skuldrene.

I dag skal det demonstreres mot Israels bording av nødhjelpsbåtene utenfor Gaza klokken 17.00 ved den Israelske ambassaden. I dag klokken 17.00 er det det eneste riktige stedet å være.

3 kommentarer

3 kommentarer

  • Svar Åsil 31/05/2010 klokka 13:43

    Jeg skulle egentlig ha vært der selv. Men har eksamen i morgen, så jeg tror ikke det går. Det er en utrolig viktig ting å demonstrere mot, og vise at man tar avstand fra.

  • Svar hjartesmil 31/05/2010 klokka 17:35

    eg har hatt vondt i magen i heile dag og var ikkje klar for store folkemengdar men eg klarte meg gjennom heile demonstrasjonen og er ganske glad for det. og stolt for at alt var så fredelig.

  • Svar marire 31/05/2010 klokka 19:25

    jeg fikk høre det klokken 15:25. en kjempeklump og vondt inni da. og helt siden da. au og au og au. sa det til alle, for jeg trodde det nesten ikke. også prøver man å forstå, men det er uforståelig. også går man rundt og vet ikke hva man skal gjøre, og ønsker man var på demonstrasjon, men man kunne ikke fordi man hadde pianotime, en av de siste. også er man glad for at mange andre var der, og for at man tenkte på det masse og på en måte var med via tankene.

  • Skriv en kommentar