Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Roma dag 1. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
25/05/2010 · Fine folk, Fine ting, Ute på vift

Roma dag 1.

Tidlig i går morges samlet hele reisefølget seg på Gardermoen, klare for avreise.

Jeg var så trøtt at jeg sov litt på min egen skulder.

Tre timer senere landet vi i et kjempevarmt Roma, lurte et øyeblikk på om bagasjen vår hadde blitt borte men kom oss etterhvert til hotellet med alle eiendelene våre.

Så satt vi oss ned på en av restaurantene som ligger nærmest hotellet vårt. Der spiste vi lenge, helt til magen, ørene, hodet og hjertet var fullt av Roma.

Så lot vi Roma ta over.

Åtte timer senere var vi tilbake på hotellet, trøtte og vinglade. Roma, jeg elsker deg.

12 kommentarer

12 kommentarer

 • Svar thea 25/05/2010 klokka 18:51

  åhmen så fint. elsker den flotte lille bilen, ser ut som det bare renner ut nonner av den jo.

 • Svar cavejam 25/05/2010 klokka 19:01

  Tror jeg elsker Roma litt jeg óg.

 • Svar Heidi 25/05/2010 klokka 19:34

  Jeg likte bildet av nonnene godt!

 • Svar Fotograf Ida Linge 25/05/2010 klokka 20:01

  Så vakre bilder – nå fikk jeg lyst å dra dit!

 • Svar Karin 25/05/2010 klokka 21:33

  Hihi, nonne-bil!

 • Svar Lisa 25/05/2010 klokka 22:48

  lovely du! :)

 • Svar minsmartinis 25/05/2010 klokka 23:08

  Takk for alle fine kommentarer! Roma har så langt overgått alle forventningene jeg hadde og nonnebilen er definitivt et foreløpig høydepunkt. Dessuten er det sommer her. Det er nesten ikke til å tro.

 • Svar Heidi 26/05/2010 klokka 10:33

  Jeg reagerer en del på at du tar bilder av fremmede mennesker som kanskje ikke har gitt tillatelse til å bli tatt bilder av. Er det sånn at det liksom er greit å ta bilder av folk man ikke kjenner så lenge man er i utlandet? Og deretter legge det ut i all offentlighet?

  Lurer veldig på det, nemlig.

  • Svar minsmartinis 26/05/2010 klokka 15:48

   Så lenge bildet er tatt i det offentlige rom og ikke skal brukes i kommersiell sammenheng (at bildene ikke er tatt til et reklameoppdrag eller lignende man som fotograf får betalt for), kan man legge ut bilder av fremmede etter normalt skjønn. Reglene finner du her. Såvidt jeg kan se har jeg holdt meg innenfor disse reglene når jeg la ut bilder til denne posten.

 • Svar Lady Netta 26/05/2010 klokka 19:29

  Så utrolig flott! Jeg vil plutselig veldig til Roma 😀

 • Svar Heidi 26/05/2010 klokka 22:46

  Hei igjen, og takk for god informasjon. Jeg har lurt veldig lenge på hva som er lov og ikke lov, og nå da jeg vet, så unngår jeg kanskje å virke sårende. Men det var altså ikke meningen.

  Fortsatt god ferie! :)

  • Svar minsmartinis 27/05/2010 klokka 08:10

   Bare hyggelig med info! Synes problemstillingen du tok opp er både viktig og interessant, og kommentaren virket ikke sårende selvom det saklige svaret mitt kanskje ga inntrykk av at jeg ble snurt. Det ble jeg altså ikke :-)

   Det er bare fint for oss bloggende fotoglade å tenke seg om noen runder før man publiserer bilder av mennesker man ikke kjenner, og det er bra at vi minner hverandre på det innimellom. Hva som er lov og ikke lov på nett. Ha en nydelig torsdag :-)

  Skriv en kommentar