Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Roma dag 2. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
26/05/2010 · Fine ting, Ute på vift

Roma dag 2.

Den andre dagen i Roma var satt av til de store turist-severdighetene. Etter en hotellfrokost preget av croissanter og eggekrem kneppet vi derfor på oss behagelig fottøy og smurte oss inn med sunblock for å unngå den verste solbrentheten. Resten av dagen gikk deretter i all hovedsak rundt på å tråkke rundt i Colosseum og Forum Romanum.

Det er så vakkert her at jeg blir nummen. Ordforrådet begrenser seg deretter og består nå av et knippe superlativer som “Fantastisk” og “så vakkert”, gjerne etterfulgt av ett eller flere gisp i kombinasjon med utropene “i alle dager” og “herreminhatt”.

PS: Den lille bilen på bildet over var så søt at jeg et lite øyeblikk vurderte å putte den i lomma. Så liten var den nemlig at jeg nesten tror det hadde gått.

7 kommentarer

7 kommentarer

 • Svar Snorre 26/05/2010 klokka 13:36

  du tar så fine bilder mina!

  • Svar minsmartinis 26/05/2010 klokka 15:49

   Takk besteste Snorre!

 • Svar marire 26/05/2010 klokka 16:33

  åå, vilt vakkert! og bilen.. man kunne hatt den til pynt i stua!
  enig med Snorre, du tar finefinefine bilder!

 • Svar Fotograf Ida Linge 26/05/2010 klokka 16:35

  helt enig med deg – fantastisk bil:)

 • Svar frk.Yvonne 26/05/2010 klokka 21:24

  åh, nå fikk jeg enda mer lyst til å reise. Så fine bilder. Jeg likte aller best lampene i ostebutikken og den fine lille bilen. En slik en vil jeg ha.

 • Svar Frank 28/05/2010 klokka 06:20

  Hei.
  Supre bilder fra Roma.
  Håper dere koser dere der nede, vi er IKKE misunnelige på dere, noen av oss her på kontoret altså.
  Skal hilse fra alle her og si Gratulere Knut.
  Håper dere får en forsatt fin tur.

 • Svar Sigrid 28/05/2010 klokka 06:44

  Hei; elsker stemningen på bloggen din; både i tekst og bilder.
  (Du er blitt lagt til på Bloglovin!)

 • Skriv en kommentar