Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 7 ting om meg. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
22/06/2010 · C'est moi!

7 ting om meg.

Jeg har blitt utfordret av Pias blogg til å skrive syv ting om meg selv. Her er de:

– Jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg bli stor og blir innimellom lettere panisk av tanken.

– Helst skulle jeg gått barbeint hele tiden.

– Jeg ligger heller timesvis på en brygge enn på en strand.

– Jeg har en medfødt svakhet for klissete popmusikk med svulstige tekster og modeleringer.

– Før jeg møtte Pål var jeg ganske sikker på at jeg og den store romantiske kjærligheten ikke passet så godt sammen. Jeg tok feil.

– Italiensk pizza er det beste jeg vet, og om jeg kunne hadde jeg spist det hver dag.

– Jeg har en hysterisk fobi mot spiselyder og fleecetøy.

6 kommentarer

6 kommentarer

 • Svar Lisa 22/06/2010 klokka 13:32

  sv:tack så hemskt mkt!

 • Svar alexandra 22/06/2010 klokka 13:40

  svar; ja, precis! det är niclas som ritat allt. fin blogg du har! puss.

 • Svar Lady Netta 22/06/2010 klokka 18:37

  Hahah, så fantastisk fine ting 😀
  Jeg er akkurat lik deg på punkt nummer en. Så skummelt.

  • Svar minsmartinis 23/06/2010 klokka 08:52

   Ja, innimellom slår det helt pusten ut av meg. Jeg mistenker dog at vi slett ikke er alene om å ha det sånn. Det hjelper jo litt heldigvis.

 • Svar Katrine 24/06/2010 klokka 18:17

  Jeg liker denne utfordringen som går rundt om dagen, slik at jeg kan bli litt bedre kjent med nye fine bloggere – som deg!
  Flere ting jeg kjenner meg igjen i her gitt. Spesielt punkt 1, 6 og 7 :)

 • Svar Anna 24/06/2010 klokka 18:21

  Jeg er helt enig i nr. 1 og 6! Liker slike utfordringer, de er så frie :)

 • Skriv en kommentar