Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Blomstergang. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
24/06/2010 · Hodebry

Blomstergang.

I gangen foran døra ligger det blomster til Jørgen. Sirlig pakket inn, med et kort stukket inn i det grønne innpakningspapiret. I to dager sto buketten høytidelig oppstilt foran døren. Den lente seg henslengt mot venstre dørkarm mens den ventet på å bli plukket opp. Nå har den sklidd sakte ned og ligger vannrett utenfor døra. Venter. Lengter. Etter Jørgen, Jørgen Jørgen.

På andre siden av byen venter noen på Jørgen. Venter så inderlig på at han skal ringe, sende en melding. Så mye venter noen at hjertet skvetter hver gang telefonen lager lyd. Pip. Melding. Noen kan kjenne det suse i ørene og dunke hardt i brystet. “Takk for blomstene” kunne han foreksempel skrevet. “Så hyggelig at du tenkte på meg” eller kanskje “Du er tilgitt.” Men meldingen er aldri fra Jørgen, det er ikke hans stemme i den andre enden når den som har sendt blomster plukker opp telefonen. Aldri Jørgen, Jørgen, Jørgen.

I gangen foran døra ligger det blomster til Jørgen. I morgen skal jeg plukke dem opp og sette den i vann til han kommer hjem. Ta vare på hemmeligheten i kortet og ringe på hver dag til han åpner. Slik at han gir lyd til den som venter, lengter på andre siden av byen. På Jørgen, Jørgen, Jørgen.

7 kommentarer

7 kommentarer

 • Svar Fotograf Ida Linge 24/06/2010 klokka 22:44

  det var så vakkert skrevet at jeg blir varm inni meg. nydelig.

 • Svar Frøydis 25/06/2010 klokka 21:25

  Åh, eit lite puff til kjærleiken!
  Så nydeleg <3

 • Svar astrid 25/06/2010 klokka 21:30

  denne posten elsket jeg!

 • Svar Loose threads 27/06/2010 klokka 21:55

  Det er fint at du tar vare på ensomme blomster :)

 • Svar inger 29/06/2010 klokka 19:47

  så fint!

  • Svar minsmartinis 29/06/2010 klokka 20:34

   Tusen tusen takk for alle fine kommentarer :-)

 • Svar Jørgen 07/10/2010 klokka 14:03

  Jeg heter Jørgen. Men jeg tror ikke blomstene var til meg. Jeg får ikke blomster. Men så gjør jeg ikke ting som gjør at folk sender meg de heller. Ikke er jeg slem, og det er ingen som gjør ting mot meg som resulterer i at de føler trangen til å sende meg blomster. Det hender jeg får ett gavekort. Og noen ganger får jeg reklame i posten. Reklamen står det Jørgen på, om det ikke er fra utlandet da. Da står det Mr Jørgen. Jeg får ikke så ofte post fra utlandet. Egentlig fant jeg det bare på. Det holder med Jørgen. Jørgen Jørgen Jørgen kan bli litt mye. Kanskje ikke for andre, men for Jørgen selv.

 • Skriv en kommentar