Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 I dag har jeg: – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
31/08/2010 · Fine ting, Hodebry

I dag har jeg:

– snublet så lang jeg var over en stor pose med høstklær som er båret ned fra loftet.

– bøyd/ødelagt/støpt om husnøkkelsen.

– fulgt hjertet og hoppet inn i en yogautdannelse.

– Fått jobb i en måned til.

– Planlagt en skogstur jeg er usikker på om blir noe av.

– Funnet tre myggstikk på høyre fotblad.

– Planlagt avskjedsmiddag for august og forberedt meg på september. Hei så lenge sommer, velkommen høst.

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar Marte 31/08/2010 klokka 17:17

  Yogautdannelse! Fantastisk. Hvor får man sånt?

  • Svar minsmartinis 01/09/2010 klokka 07:52

   Her foreksempel :-)

 • Svar Ida 31/08/2010 klokka 19:15

  oi! det var litt av en dag! jeg har planlagt london tur og sendt brev til sverige, blant annet. trenger nye impulser og søker det store utland for svar.

  • Svar minsmartinis 01/09/2010 klokka 07:44

   Det store utland fungerer alltid. Jeg satt og drømte om London på søndag. Må tilbake før jul, elsker den byen!

 • Svar Kjersti 31/08/2010 klokka 19:31

  yogautdannelse? hva er det fornoe? hva gjør og lærer man? har det å gjøre med å bli instruktør? jeg ble supernysgjerrig. går det an å gjøre det i oslo?

  jeg har myggstikkarr på høyre arm og liker listene dine.

  • Svar minsmartinis 01/09/2010 klokka 07:47

   Jeg skal begynne et forberende kurs på denne skolen for å utdanne meg som yogalærer. Har praktisert yoga i tre år og er så interessert og glad i det at jeg ønsker å utdanne meg i det, både for å komme dypere i min egen praksis men også slik at jeg på sikt kan lære det videre til andre. Det blir fint å kombinere det med journalistjobbingen min og jeg gleder meg vilt og hemningsløst til å sette i gang!

   • Svar Kjersti 03/09/2010 klokka 22:12

    åh, spennende! jeg har merket at du er superyogainteressert. jeg vet så lite om yoga, men jeg har veldig lyst til å begynne, det bare virker så vanskelig å finne den rette øvelseskombinasjonen, som ikke er sånne superakrobatiske saker…

 • Svar marienborg 26/09/2010 klokka 19:27

  Fantastisk! Det er godt å følge hjertet <3

 • Skriv en kommentar