Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Fredagscravings – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
17/09/2010 · Hodebry, Mat!

Fredagscravings

Når det blir kaldt blir jeg enda mer sulten enn jeg vanligvis er, og jeg er som regel litt sulten alltid. Når høsten setter tak er det derimot som om kroppen min får akutt behov for ekstra polstring, og lokker meg til å spise masse mat for å få det til på kortest mulig tid. Den lett paniske mattrangen fører derfor til en rekke absurde matcravings. Dette er foreksempel noen av de tingene jeg har hatt lyst på i løpet av den siste timen.

Hjemmelagde vårruller.

Sjokoladeboller med kokosstrø og romsmak.

Stekt egg på nybakt brød.

Kålrabistappe og komle.

Jeg venter spent på fortsettelsen og innser at turen innom matbutikken etter jobb nok blir noe mer interesant enn vanlig. Stekt egg med kålrabistappe og sjokoladeboller anyone?

15 kommentarer

15 kommentarer

 • Svar Ragni 17/09/2010 klokka 11:10

  Hihi, jeg vet akkurat hvordan det er!
  Uheldigvis befinner jeg meg på folkehøgskole nå, og er superblakk. Da spiser man havregryn og later som det er blomkålsuppe. <3

  • Svar minsmartinis 17/09/2010 klokka 12:09

   Havregryn er heldigvis godt da :) Prøvd å hakke litt mandler oppå?

 • Svar Polkadotdays 17/09/2010 klokka 11:30

  Jeg blir også alltid sulten om høsten og vinteren!
  Det har blitt mye baking på meg i det siste…

  • Svar minsmartinis 17/09/2010 klokka 12:09

   Her også! Har du noen gode baketips?

 • Svar Linda 17/09/2010 klokka 12:29

  satt akkurat å klaga om det samme, fint at det er flere enn meg som blir mer sulten når det er kaldt ute ^^

 • Svar Lady Netta 17/09/2010 klokka 13:30

  Åh, nå fikk jeg også lyst på alt det! Dude. Men ja, kjenner meg igjen, høsten er helt sinnsyk matcravingaktig. Puh.

 • Svar mariannecs 17/09/2010 klokka 16:54

  Jeg har samme problem selv…..blir aldri mett om vinteren! Skikkelig håpløst igrunn. Går rundt med dårlig samvittighet for all maten som går inn, og så er det så ergelig med alle pengene som må ut. Om bare ikke vinteren var så lang her hjemme! Om sommeren blir jeg jo stappmett av en håndfull tomater.

 • Svar missM aka Loose threads 17/09/2010 klokka 17:32

  Mmmmm, av de tingene var det komble som fristet mest akkurat nå 😉

 • Svar Stine Petrine 17/09/2010 klokka 23:26

  Må krype til korset å innrømme at det ble vårruller hos oss i dag også, men dessverre ikke hjemmelaga. Vanskelig å få til?

 • Svar kjersti 18/09/2010 klokka 14:10

  det høres ut som det perfekte måltid! eller kanskje et fantastisk hjemmelagd nanbrød med freia melkesjokolade, mangolassi og hermetisk spaghetti på? det er det jeg har lyst på i alle fall. også kanskje en cosmopolitan ved siden av. elsker bilder av mat. det er noe med lyset og fargene og teksturen, hvis en får det til, som bare er helt magisk.

 • Svar Frida 18/09/2010 klokka 21:37

  Hei, hei, ser den med akutt behov for å polstre kroppen før vinterkulda slår til. Har selv mumset Oreo-kake som om jeg hadde vært med i NM i kakespising i dag. Og wæh, de vårullene så rett og slett skamgode ut. Veldig.

 • Svar Milla 19/09/2010 klokka 10:39

  dei vårrullene såg utrolig god ut!

  • Svar minsmartinis 20/09/2010 klokka 09:59

   Det er de også! Skal legge ut oppskrift straks.

 • Svar Ida 20/09/2010 klokka 17:29

  ser kjempegodt ut! gleder meg til å få oppskriften på vårruller! :) vi hadde de beste kinesiske vårrullene i london, på camden market og med en kinesisk buffet til kun 68 norske kroner. fantastisk – og så så mye bedre enn de man kan kjøpe i frysedisken her i norge! vårruller skal ha tynt trekk!

 • Svar Lisa 28/09/2010 klokka 00:22

  åh så gott.

 • Skriv en kommentar