Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Only the dead stay seventeen forever. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
06/09/2010 · Bokmat

Only the dead stay seventeen forever.

En av mine favorittbøker, “Norwegian Wood” av Haruki Murakami, har blitt filmatisert. Boken handler om Toru Watanabe. Han flytter til Tokyo etter at bestevennen hans Kizuki, tar selvmord som søttenåring. Midt i det japanske studentopprøret forsøker Toru å finne igjen den delen av seg selv Kizuki tok med seg når han ble borte, han forelsker seg i to  jenter og sørger/elsker/famler i blinde.

Les boken og se trailer her.

11 kommentarer

11 kommentarer

 • Svar Myldretid 06/09/2010 klokka 16:54

  å jeg elsker Murakami! Har du sett Tony Takitani? Det er en film som byggerp på en novelle av Murakami. Jeg har ikke sett den enda, men filmen står i hylla mi og venter på å bli sett:)

  • Svar minsmartinis 06/09/2010 klokka 20:16

   Nei, den har jeg ikke sett og heller ikke hørt om. Supert tips! Takktakktakk :-) Og forresten, glemte helt å svare på det sist; Jeg tror vi så hverandre på Platekompaniet for noen uker siden. Jeg husker jeg tenkte at jeg mente jeg hadde sett deg før et sted, og at jeg var redd for at jeg ikke smilte til deg når vi så på hverandre.

   • Svar Myldretid 07/09/2010 klokka 00:00

    Hehe, det går så bra! Det er jo ikke alltid så lett å plassere alle disse menneskene som skjuler seg bak skjermene:) Neste gang skal jeg si hei!

 • Svar Allis i eventyrland 06/09/2010 klokka 16:54

  Takk for at du minnet meg på en bok jeg lenge har hatt lyst til å lese, nå må jeg virkelig se til å få lånt den på biblioteket, altså.

  Håper du har en fin mandag :)

  • Svar minsmartinis 06/09/2010 klokka 20:16

   Ja, løp og lån den! Min mandag har vært super, håper du har hatt en fin mandag også :-)

 • Svar Ida 06/09/2010 klokka 18:04

  Oi, spennende! Jeg har nylig forelsket meg i Huraki, og har bare rukket å lese to av bøkene hans. Norwegian Wood og Kafka på Stranden. Gleder meg til å se filmen!

 • Svar Ida 06/09/2010 klokka 18:04

  *Haruki…….

 • Svar mariannecs 06/09/2010 klokka 18:11

  Å, supert filmtips! Jeg har nettopp falt pladask for/stupt ned i Murakamis bøker, begynte med Kafka på stranden og fortsetter med alle de andre :) Det er noe med den rolige, strømlinjeformede måten japanere ser ut til å leve på som er utrolig tiltalende.

  • Svar minsmartinis 06/09/2010 klokka 20:18

   Jeg er veldig enig. Har tatt meg selv i å google alt fra hva som er en typisk japansk frokost til hvordan de kler seg for å komme til bunns i hva det er som er så fascinerende. Har ikke kommet fram til noe svar enda, men lar meg stadig fascinere. Ah, Japan!

 • Svar hjartesmil 06/09/2010 klokka 19:42

  eg les faktisk den boka der akkurat no i dette sekundet.

  • Svar minsmartinis 06/09/2010 klokka 20:19

   Den er SÅ fin. Elsk!

  Skriv en kommentar