Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Stockholm uke 1. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
06/12/2010 · Uncategorized

Stockholm uke 1.

Den første uka i Stockholm brukte jeg det meste av tiden på å finne ut av byen/jobben/kulda. Denne uka mistenker jeg blir fylt med mer overskudd til bilder og mer av byen.

Så langt har den nye hverdagen min  sett ut omtrent som dette.

I Stockholm er det kaldt og hver morgen sitter duene inne på t-banestasjonen og bruser med fjærene for å holde varmen. Jeg, som liker duer godt, synes det er alldeles utmerket og står ved siden av og bruser tilsvarende med mine egne fjær.

Prøvene til teaterstykket foregår litt over hele byen, og et av stedene er teateret på Djurgården som heter Cirkus. For å komme dit må man ta ferje hver morgen. Den er kald og passe skvulpete med myke seter.

Teateret vi øver på ligger ved siden av en desemberkledd utgave av fornøyelsesparken Grøna lund.

Uansett om vi har prøver på teateret eller på dansestudioet Base 23 som ligger midt i byen, ser prøverommene omtrent ut som dette. Kalde rom med god akustikk og glatte gulv som blir fyllt av vidunderlig flinke skuespillere. Og Queen-musikk. Hver dag. Lykke.

 

3 kommentarer

3 kommentarer

 • Svar Helene 06/12/2010 klokka 21:50

  Spennende! Og jeg tror jeg liker duene :) Hehe.

 • Svar Lisa 07/12/2010 klokka 00:32

  fint!

 • Svar Ingrid 08/12/2010 klokka 11:53

  Hei Mina, litt fordi jeg tar teaterstudier, mest fordi jeg er nysgjerrig: Hvordan fikk du jobben i Stockholm? Kan du skrive litt mer om det i et innlegg kanskje?

  Glad onsdag!

 • Skriv en kommentar