Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 En bloggkveld. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
12/02/2011 · Hverdag, Ute på vift

En bloggkveld.

Onsdag var det blog-awards. Hundrevis av stivpyntede mennesker samlet seg på Folketeateret i Oslo for å se hvem som hadde blitt kåret til Norges beste blogger.

Det ble servert hvitvin og vitamin-water i glass med høy stett.

Jeg hang mest med David som var nominert i samme kategori som meg med denne bloggen. Han drakk kaffe.

Pressen var der. De snakket med bloggerne om produktplassering og hvorfor de blogger.

Alle de nominerte ble så samlet for informasjon om prisutdelingen og hvordan kvelden skulle forløpe seg. Aller mest fikk vi beskjed om å kose oss.

Hvilket jeg også gjorde, helt til glidelåsen i kjolen ga opp. Midt i folkemengden. På folketeateret.

Gjennomsvett av kjoleskrekk snek jeg meg med ryggen langs veggen og gjemte meg på en benk ved toalettene. Der fikk jeg hjelp av Pia og ringte Pål som tok med seg ny kjole i en taxi. På dette bildet holder jeg på å få krupp av stress. Fem minutter senere kysset jeg Pål i fillebiter. Kveldens helt.

Etter en times forsinkelse, noe både jeg og kjolen min var takknemlige for, begynte showet. Det var fyllt med glitter, stas, høy mikrofonsnakking, masete og mindre masete prisutdelere, masse sponsorer, flotte kjoler, glade og mindre glade prisvinnere og Tommy-life.

Han sang blant annet “Let Maria stay”, til stor begeistring fra salen.

Jeg satt ved siden av Elin Kling i salen. Hun ble så glad når hun vant prisen for beste internasjonale blogg at hun ble litt ute av fokus. Det gjør heldigvis ingen verdens ting, for hun er like fin fordet. Hun burde forøvrig også fått prisen for kveldens beste takketale. Heia Kling!

Så kom prisen for årets fotoblogg. Jeg var glad og spent, men uten store forhåpninger om å vinne. Skuffelsen var derfor ikke altfor stor da prisen ikke gikk til meg, men til Kari Kjøsnes.

Etter at showet var ferdig hadde jeg og det fine følget mitt fått nok av blogg-glamour og snek oss ut av Folketeateret. Sultne og glade snublet vi gatelangs og kjøpte falafel. Samt en eplemuffin for å feire.

Og så, til alle de fine leserne mine;

Tusen takk for alle stemmene de siste ukene. Dere er best! Hurra for dere!

2 kommentarer

2 kommentarer

  • Svar Kari 14/02/2011 klokka 18:56

    Takk for sist, var koselig å møte deg:)

    • Svar minsmartinis 14/02/2011 klokka 19:15

      Takk det samme, og gratulerer så masse med den fine prisen :)

    Skriv en kommentar