Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Favoritting nr. 9: Bein. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
29/03/2011 · Fine ting, Hverdag, Musikk

Favoritting nr. 9: Bein.

Jeg har sterke, friske bein som lar meg gå så langt jeg vil hver dag. Sterke friske bein som tar meg med på tur, opp i hæler, løpende i trapper, følger meg fram og tilbake til jobb og som sparker godt fra i saltvann så jeg kan svømme rundt odden på hytta og tilbake til brygga. Takk til beina.

En helt egen spilleliste har de også fått her.

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar Silje Silje 29/03/2011 klokka 13:25

  Så herlig! 😀 Det er et viktig poeng det der, å huske å være takknemlig for det som fungerer!

 • Svar Tonje 29/03/2011 klokka 13:50

  Veldig bra at du setter pris på det når de fungerer som de skal! :) Det er det virkelig ikke alle som rekker å gjøre.

 • Svar Synnøve 29/03/2011 klokka 16:22

  Artig innlegg! Jeg tenkte en dag her på min perfekte kropp. Ikke perfekt som i motebladene, langt i fra, men virkelig helt perfekt. Hver morgen våkner jeg uten smerter noe sted i kroppen. Jeg har aldri smerter med mindre jeg faller å slår meg eller drikker et glass rødvin for mye. Jeg hører godt , jeg ser godt (i allefall med brille på ), jeg har følelse i armen og bein, og kan gå lange turer i fjellet hvis jeg vil. Jeg har aldri vært syk, den “alvorligste” sykdommen jeg har hatt er bihulebetennelse. Jeg er myk og ledig i alle ledd, og kan knyte skoene mine uten å bøye knærne. Hvis ikke det er en perfekt kropp så vet ikke jeg! Jeg tenkte på min perfekte kropp og hvor heldig jeg, for jeg kjenner mange som ikke har perfekte kropper. Som har ME, reuvmatisme, fibromyalgi, ulcerøs collit osv, og har sett hvilke plager og begrensninger sykdommen gir dem. Derfor prøver jeg å være takknemlig over hvor heldig jeg er, og ydmyk overfor hvor tapre de er, de som ikke er like heldige som meg.

  • Svar minsmartinis 29/03/2011 klokka 17:28

   Hurra for en fantastisk kommentar! Akkurat sånn øver jeg meg på å tenke hver dag også. Tusen takk for inspirasjonen!

  • Svar marire 29/03/2011 klokka 19:59

   enig, fantastisk kommentar! heia alt som fungerer!

  • Svar Ida 11/04/2011 klokka 10:02

   ååh, denne kommentaren likte jeg!

   jeg har selv ME, men er nesten helt frisk igjen nå. nå i ettertid merker jeg hvor lite jeg satte pris på det jeg hadde før jeg ble syk, og nå er jeg kjempeglad for at føtter og hender nesten fungerer normalt igjen! jeg har fått lære hvor viktig det er å sette pris på kroppen sin, alle burde gjøre det.

 • Svar Frida 30/03/2011 klokka 11:15

  Bloggen din er vakker!

  • Svar minsmartinis 30/03/2011 klokka 11:23

   Tusen takk! :)

  Skriv en kommentar