Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Musikkfest. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
07/06/2011 · Ute på vift

Musikkfest.

Musikkfest Oslo er bedre enn 17.mai og bursdag til sammen. Ihvertfall i år når temperaturen krøp nærmere 30 pluss, byen minnet mer om Syden, jeg ruslet rundt med nytt kamera og brun kjæreste og hyggelige blogglesere kom fram og hilste etter et glass vin. (Det er veldig hyggelig når dere gjør forresten, mer av det!)

11 kommentarer

11 kommentarer

 • Svar Silje Silje 07/06/2011 klokka 08:36

  Så fine bilder, også var de satt sammen veldig bra! :-)

  • Svar minsmartinis 07/06/2011 klokka 09:04

   Tusen takk Silje! Jeg måtte kløne rundt i et gammelt fotoprogram i går og var litt frustrert når jeg jobbet med bildene, så det komplimentet betydde ekstra mye :-)

 • Svar mariell 07/06/2011 klokka 10:55

  hei, canon!!!

  • Svar minsmartinis 07/06/2011 klokka 11:50

   Japp! Et vidunderlig 5d mark ii med 50 mm 1.2 linse jeg driver og gjør meg kjent med nå. For et bekjentskap altså. Dette skal bli fint etterhvert tror jeg.

 • Svar kjersti 07/06/2011 klokka 12:22

  vakre vakre bilder, jeg blir så glad av å se bildene dine, og så får jeg lyst til å løpe ut i natten.

  i går kveld møtte jeg ella for første gang, og kjæresten din, ved nydalen. det var ella jeg kjente igjen først, og så tenkte jeg at “jeg lurer på…” så turte jeg til slutt å si “hei, er du kjæresten til mina?” og det var det jo. noen hei-ord, og så løp de videre sammen. akerselva, altså. der skjer det magiske ting hver gang, synes jeg.

  • Svar minsmartinis 07/06/2011 klokka 12:31

   Så innmari hyggelig at det var deg han møtte! Han kom hjem veldig glad og fortalte at han hadde møtt en kjempehyggelig bloggleser på turen. Jeg ble selvsagt veldig nysgjerrig på hvem det var :-) Tusen takk for fotokompliment og for at du tok deg tid til å gå bort og si hei til både Pål og Ella. Håper du har en nydelig dag i regnet :-)

   • Svar kjersti 08/06/2011 klokka 10:07

    ¨åh, hurrasvar, unnskyld meg, men jeg klarer ikke å la være å svare tilbake. det er kanskje egentlig ikke sånt man unnskylder for – jeg prøver å lære meg disse greiene, vanskelige saker. men jada, det var meg, det var så fint å oppdage at det var din pål og din ella, folk jeg har blitt litt glad i uten å ha sett dem i virkeligheten før… rarfint. jeg har endelig samlet sammen energi nok til å begynne å gå langs kjære akerselva innimellom. om en times tid skal jeg ut dit igjen. kanskje jeg snubler over dem igjen en dag, eller deg. jeg lover å si hei hvis det skjer.

    <3

 • Svar Josefine 07/06/2011 klokka 18:54

  Fine bilder, og superfin kjole! 😀

 • Svar koffeine 08/06/2011 klokka 22:07

  Fantastisk kjole!

 • Svar June 21/06/2011 klokka 23:00

  Åååh, så herlige og stemningsfulle bilder 😀

 • Svar Veronica S 10/07/2011 klokka 18:20

  For noen vakre bilder, nydelig måte å vise til alle stemningen på musikkfesten;)

 • Skriv en kommentar