Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 You are my best friend. You are my only friend. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
13/10/2011 · Uncategorized

You are my best friend. You are my only friend.

På søndag snublet jeg over en liten filmskatt. “Mary and Max” er en animasjonsfilm basert på en sann historie om et usannsynlig brev-vennskap mellom en åtte år gammel australsk jente og en 44-år gammel amerikansk mann med Aspberger syndrom. De to hovedrollene er dubbet av to av favortittskuespillerne mine, Philip Seymour Hoffman og Toni Collette, animasjonen er suveren og filmen er noe av det morsomste og tristeste jeg har sett på lenge. Lei den, kjøp den, se den!

11 kommentarer

11 kommentarer

 • Svar Malin Kristine 13/10/2011 klokka 10:03

  Å, den er nydelig!

 • Svar tinekatrine 13/10/2011 klokka 10:47

  den har jeg sett! viste ikke at den var basert på en sann historie da.

 • Svar June 13/10/2011 klokka 10:58

  Høres veldig spesielt ut, men fikk veldig lyst til å se den!

 • Svar Maria Solknopp 13/10/2011 klokka 13:08

  Så søte folk. Fikk faktisk lyst til å se den nå, selv om det ikke er helt min type film. Tror jeg…

 • Svar Karoline 13/10/2011 klokka 14:46

  Will do! Må berre bli ferdig med ei prøve og resten av skuleveka fyrst

 • Svar http://thewallflower.blogg.no 13/10/2011 klokka 15:00

  Så den i forrige uke. Skikkelig fin, og trist.

 • Svar vaarloek 13/10/2011 klokka 15:13

  så den på kino. skriver under på at den er n y d e l i g.

 • Svar Inger Kristine 13/10/2011 klokka 16:26

  Klarer ikke la være å kommentere, mennesker med Asperger syndrom er absolutt på ingen måte tilbakestående, de har minst like høy intelligens som alle andre, har bare store vansker med sosial omgang, kommunikasjon og repetitive tankemønstre. Og man sier vel strengt tatt ikke tilbakestående lenger:)

  Ellers sier jeg meg jo hjertens enig, det er en av verdens flotteste filmer, og de tar Aspergeren helt på kornet, kjenner mange som han:)

  • Svar minsmartinis 14/10/2011 klokka 06:59

   Takk for bra innspill! Gikk litt fort i svingene når jeg skrev men har rettet det opp nå. Ha en fin fredag!

 • Svar Mari 13/10/2011 klokka 18:37

  Så koselig! Den har jeg lyst å se! ^^

 • Svar frikke 19/10/2011 klokka 12:47

  Ah! Har blitt anbefalt den gang på gang av venner, men ikke tidligere hatt tid – og nå hadde jeg helt glemt det – Så der minnet du meg på noe jeg skal sette opp på den kultur-sosiale gjøremålslisten min denne høsten!

 • Skriv en kommentar