Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Ikke si noe til Ella. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
08/12/2011 · Tips og triks

Ikke si noe til Ella.

Jeg synes ikke bare det er innafor å kjøpe julegave til dyrene sine, jeg synes det er helt på sin plass. Hvert år får derfor Ella både julegaver av meg og Pål, samt søsteren min og foreldrene mine. Vi er ekstra glade i dyrene våre, og derfor har de blitt ekstra glade i jula. Ferdig snakka.

I år er det kaker som står på julegave-menyen. Disse sirlig dekorerte julehundepepperkakene får man kjøpt for 15 kroner på ymse dyrebutikker rundt i byen og er nesten morsommere å gi bort enn de er å få. Tror jeg. Anbefales!

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar maria 08/12/2011 klokka 12:55

  åh, så søte!

  bloggen din er virkelig nydelig, mina

 • Svar Ida 08/12/2011 klokka 13:07

  enig med deg. hadde jeg hatt dyr, så hadde jeg nok gjort det samme.

 • Svar thea 08/12/2011 klokka 13:27

  å, så smart! Da vet jeg hva pinscher’n skal få i år!

 • Svar koffeine 08/12/2011 klokka 13:41

  Haha, så søte de var!

 • Svar Josefine 08/12/2011 klokka 17:14

  Nommin så fint! De så jo kjempe gode ut jo, hihi!

 • Svar Nina C. 08/12/2011 klokka 20:46

  De så kjempe gode ut. Eller værtfall for hunder =)

  • Svar minsmartinis 09/12/2011 klokka 10:25

   Ja, men de er jo så fine at det nesten er fristende å ta seg en bit for mennesker også :)

 • Svar kjersti 09/12/2011 klokka 10:03

  jeg vil ha en hund å gi julegaver til! men jeg må vente.

  etter jul skal jeg få meg en liten rottegutt, da. han skal hete lykke, og han kan få en “velkommen til fjørttoftsgate” presang.

  jeg har vært uten ordentlig datamaskin i noen dager, og derfor fikk jeg ikke deltatt i det store “hva skal jeg skrive om” innlegget, desverre! men jeg vil gjerne ytre min mening nå. for det første blir jeg meget ulykkelig om du legger ned bloggen. blir så glad hver eneste gang det er et nytt innlegg. og bildene dine ser alltid ut som om de er laget av tynt, fint papir. verdenen din, og. jeg vet at den ikke alltid er magisk, langt derifra, men biter av den er, og de bitene er gode å holde seg fast i, for mange lever liv uten slike magiske biter, og knuger andres magi for å prøve å huske på at det kan komme en dag, at det skal komme.

  jeg vil gjerne høre og se mer om ella, og å leve med et vesen som ikke er menneskelig.

  og kanskje om kropp, og yoga, og å være levende.

  og om sånt som gjør vondt.

  og sånt som gjør det vonde bedre.

  kjærlighet til deg, og lykke til i sluddregnværet når du skal ut med lille pelssaken. eller til din kjære.

 • Skriv en kommentar