Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Tips til topp tidsfordriv. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
28/12/2011 · Tips og triks

Tips til topp tidsfordriv.

For mange kjolekledde, vintageorienterte, rødleppede og tungluggede jenter, er den amerikanske skuespillerinnen Zooey Deschanel en stor inspirasjonskilde. Jeg er intet unntak til tross for manglende lugg. Selv om Zooey Deschanel er en midt på treet bra skuespiller og bare sånn passe god til å synge, er hun likevel så ubeskrivelig kul at det skal hardt gjøres å ikke la seg inspirere av henne på en eller annen måte. For kanskje er det nettopp det at hun gjør alt hun vil til tross for at hun ikke er best i alt hun driver med, som gjør at hun blir den av kuleste av alle.

Nå spiller hun hovedrollen i en ny serie som heter ”New Girl”. Serien handler om Jess som etter et sårt brudd flytter inn i et kollektiv med tre gutter hun ikke kjenner. På mange måter er serien både fryktelig forutsigbar og bittelitt teit, men samtidig er den så innmari søt at jeg anbefaler på det varmeste å se den. Dessuten går Zooey Deschanel med utrolig mange kule klær, noe som jo selvsagt også er viktig.

Er du skurk kan du laste den ned fra internett, er du noe mer lovlydig, kan du se den streama her.

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar Josefine 28/12/2011 klokka 11:15

  Hørt at den er veldig bra, men har ikke sumlet meg til å se den selv ennå.

 • Svar vaarloek 28/12/2011 klokka 11:47

  veldig morsom! men piloten er byFAR den morsomste. så langt :)

 • Svar Maria 28/12/2011 klokka 14:08

  Helt enig! Ganske forutsigbart, men ÅH så koselig serie uansett! Og klærne.. sukk. <3

 • Svar frecklenotes 28/12/2011 klokka 15:03

  Jess er jo ganske morsom da, en veldig elskelig karakter til tross for sin noe merkelige stil og humor. Det er jo et fint budskap å være seg selv fullt ut for til slutt vil du finne noen som vil elske deg for det.

 • Svar Maren 28/12/2011 klokka 15:51

  En favoritt! <3

 • Svar Allis i eventyrland 28/12/2011 klokka 16:18

  Jeg elsker den! <3

 • Svar Åshild 28/12/2011 klokka 17:09

  Superfin serie! Og den går på TV2 Bliss nå, så om du har TV2 Sumo kan du se det der på nettet :-)

 • Svar June 29/12/2011 klokka 19:23

  Liker serien supergodt, den er så søt 😀

 • Skriv en kommentar