Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Skikkelig god frokost. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
07/01/2012 · Mat!

Skikkelig god frokost.

Nå kommer en oppskrift på en frokost som er enkel å lage, veldig god og i tillegg vegansk. Det betyr at den ikke inneholder noen produkter som er produsert av eller laget av dyr. Milde måne. Fine greier.

Du trenger: En boks med tofu, to store tomater, en halv løk, to fedd hvitløk, en squash, fersk basilikum, olje, salt og pepper.

Bruk en ostehøvel og skrell squashen i lange skiver. Når skivene er klare steker du de litt på middels varme i olje og med salt og pepper. I mellomtiden kan du mose tofuen med en gaffel til konsistensen ser ut som eggerøre. Ta squashskivene ut av stekepanna når de er blanke og lukter godt og legg dem på et tørkehåndkle der de kan renne av seg til resten er klart.

Hakk en halv løk og to hvitløksfedd i små biter. Legg dem i stekepanna og stek på middels varme til de er blanke. Legg så oppi tofuen. Krydre godt med salt og pepper og sleng gjerne oppi litt mer olje så ikke tofuen blir tørr. Mens tofuen stekes kan du skjære tomatene og den ferske basilikumen i passende biter. Vær generøs med basilikumen og ta bittelitt mer enn du vanligvis ville gjort. Putt tomatene og basilikumen sammen med tofuen og la det godgjøre seg noen minutter på middels varme. Salte og pepre litt mer.

Server sammen med squashen og en god skive brød. Voilá!

3 kommentarer

3 kommentarer

 • Svar Charlotte 07/01/2012 klokka 21:03

  det så utrolig godt ut 😀

  • Svar minsmartinis 08/01/2012 klokka 15:08

   Det er det! Prøv!

 • Svar bente 16/01/2012 klokka 14:00

  Namnam, det så herllig ut! Og hurra for vegansk mat 😀

 • Skriv en kommentar