Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Minas vintageskole. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
27/02/2012 · Tips og triks

Minas vintageskole.

Med et klesskap fullt av klær fra gamledager og med en plattform på internett jeg kan bruke til hva jeg vil, tenkte jeg at det var på tide å forene de to. I litt mer ordnede former enn sporadisk prat om og bilder av mine egne klær. I tiden framover vil det derfor komme et innlegg en gang i uken ved navn ”Minas vintageskole” der jeg både vil gi tips om hvordan du best kjøper vintage, hvor du bør kjøpe det, hva du absolutt ikke bør kjøpe, hvilke moderne trender du lett kan finne billigere vintage, hvilke butikker du bør bruke pengene dine i, hvilke plagg som ble populære til hvilken tid, hvorfor de ble så populære, hvordan man best handler på internett og hvordan alles garderober blir litt finere om de fyller den med mer gammelt tøy.

Still gjerne spørsmål eller foreslå ting dere vil lese om underveis, så blir serien både lenger og bedre.

Første innlegg kommer  på onsdag og som en bitteliten smugstart kan du gå inn og se på en av yndlingsbutikkene mine på det store internettet her. Ikke la deg lure av de små bildene. I denne butikken har jeg kjøpt noen av de fineste kjolene mine, til en billig penge. Legg butikken til som bokmerke og smør deg med tålmodighet.

God mandag!

18 kommentarer

18 kommentarer

 • Svar kjersti 27/02/2012 klokka 08:37

  skulle gjerne visst noe om vintagesko jeg, for de eneste jeg finner er myntet på damer med størrelse trettisyv og trettiåtte, og det er så synd, for vintagesko er gjerne en anelse mer standhaftige enn nye, og det finnes jo så innmari mye vakkert. er ikke så glad i hæler (tror jeg er plattfot), mer en “ballerina” og støveltype…

  lengter etter røde og grønne og blå gummistøvler. separat, altså.

  om du har noen tips, ja takk. jeg kjenner til mange vintagebutikker her i oslo, men likevel…

  kan gjerne være secondhand også, for min del. skoene.

 • Svar Anna B. 27/02/2012 klokka 09:45

  Herlich! Dette ser jeg frem til! :) Skal forsøke å bidra med spørsmål under veis, det er mye jeg lurer på!

 • Svar Lilly 27/02/2012 klokka 09:54

  Blir gøy med slike innlegg, gleder meg!

 • Svar Josefine 27/02/2012 klokka 10:16

  Oh my lord, dette har jeg etterlyst så sårt!! Gleder meg!! :)

 • Svar Mari 27/02/2012 klokka 11:48

  Fantastisk!

 • Svar Eva 27/02/2012 klokka 11:55

  Å, så hyggelig med vintagetips! Kanskje du kunne skrevet litt om styling av vintageklærne også? Det passer liksom ikke alltid å se ut som en vandrende tidsmaskin (selv om det også er gøy). Ideer til kombinasjoner av gammelt og nytt tas imot med takk!

 • Svar koffeine 27/02/2012 klokka 12:27

  Så artig, Mina! Gleder meg til å følge med på dette. Jeg kommer nok på noen gode spørsmål underveis. Ha en fin mandag!

 • Svar Karen 27/02/2012 klokka 12:29

  Hurra! Gleder meg :)

 • Svar Little Ms. Curly 27/02/2012 klokka 14:48

  Åh, dette gleder jeg meg til! Elsker vintage, men skulle gjerne lært litt mer om det. Nå gjorde du mandagen min fin nå :)

 • Svar Thea 27/02/2012 klokka 15:08

  Å, så bra konsept! Dette blir spennende :) Jeg har alltid lurt på hva som egentlig hører til hver epoke av klær. Hva er liksom typisk 40-tall, 50-tall og 60-tall, osv?

 • Svar A Very None Blue Monday « Little Ms. Curly 27/02/2012 klokka 15:21

  […] Men heldigvis er ikke det tilfelle for meg i dag. Riktig nok er det første skoledagen etter ferien, og den er alltid litt tung. Derimot er skoledagen overstått og jeg har ingen prøve å øve til i morgen allikevel. Det betyr at jeg kan ta meg tid til å dra på zumba. Tid til å skrive dette innlegget. Det jeg nemlig egentlig ville skrive om i dag var noe veldig fint jeg fant på en blogg jeg liker. Jeg har ikke fulgt bloggen så alt for lenge, men jeg er glad jeg fant veien min til den. Det er ei dame ved navn Mina som står bak bloggen dans dans dans. Det føles litt rart ut å si dame. Jeg bruker ikke det ordet så mye, men folk som kler seg i vintage og deler det med hele verden har på en måte gjort seg fortjent til det. I den nyeste posten hennes forteller hun at hun skal starte med sin egen lille vintageskole til glede for alle leserne hennes. Så flott! Innlegget finner du her. […]

 • Svar Dina 27/02/2012 klokka 20:25

  Fantastisk! Ser fram til første “leksjon”:)
  Skal prøve å være flink og komme med spørsmål og innspill også.

  Ha en fin uke!

 • Svar Karoline 27/02/2012 klokka 20:48

  Åh, takktakk! Du redda meg frå måndagsbluesen! Smask – slengkyss til deg

 • Svar Anna 27/02/2012 klokka 20:48

  Så flott! Du må gjerne skrive om hvordan man best tar vare på klærne, og kanskje om hvordan man reparerer skader eller syr opp kjoler og lignende, hvis du vet litt om det. Å, dette liker jeg :)

 • Svar Maria 28/02/2012 klokka 14:47

  Topp! Et yndlingstema!

 • Svar Benedikte 28/02/2012 klokka 20:48

  Åh, så herlig! Jeg gleder meg til fortsettelsen :)

 • Svar Christiane 04/03/2012 klokka 23:39

  Gleder meg!

 • Svar Benedicte S. 05/03/2012 klokka 01:42

  Hurra! :) Gleder meg til å følge med!

 • Skriv en kommentar