Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Verdens beste frokost. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
29/05/2012 · Mat!

Verdens beste frokost.

Jeg har en gane som elsker pannekaker men en mage som ikke er så glad i mel. Lykken var derfor stor da jeg etter litt nettleting samlet et par trådet og endte opp med en oppskrift som gjør at jeg kan spise pannekaker så ofte jeg vil.

Du trenger: 3 egg, havregryn, vaniljekesam, cottage cheese, kanel, litt glutenfritt jyttemel, fryste blåbær, honning og knuste linfrø.

Sånn gjør du det: Ta en porsjon med fryste blåbær i et glass, fyll vasken med varmt vann og sett glasset nedi. Putt litt søtning på toppen, honning/agave sirup/sukker, og rør rundt innimellom ettersom bærene tiner. La det stå. Bland eggene, en dæsj med havregryn, to store spiseskjeer med vaniljekesam, kanel etter smak, en spiseskje jyttemel og knuste linfrø med en stavmikser i en bolle. Når blandingen har den konsistensen du vil ha, ikke for rennende og ikke for tykk, blander du inn en og en halv spiseskje med cottage cheese. Rør om. Lar du blandingen stå litt i kjøleskap blir den litt tykkere.

Brun litt smør i en stekepanne og stek pannekakene på middels varme til de er gylne. De skal være ganske små og tykke, på samme måter som amerikanske pannekaker.

Server med det ferske syltetøyet og en dæsj vaniljekesam på toppen. Bon appetitt!

9 kommentarer

9 kommentarer

 • Svar Marit 29/05/2012 klokka 11:27

  Mmmmmm, både høres og ser godt ut! :)

 • Svar kjersti 29/05/2012 klokka 11:50

  åh, hei, sånne har jeg lagd før! de er skikkelig bra frokostmat.

 • Svar Mira Jakobsen 29/05/2012 klokka 12:50

  Det ser godt ut det!

 • Svar koffeine 30/05/2012 klokka 05:21

  Nam, det så veldig godt ut! Jeg kunne spist pannekaker til frokost hver dag tror jeg.

 • Svar marthe 30/05/2012 klokka 15:20

  mm, nam. Ser godt ut! :)

 • Svar Cathrine Nesset - fotografi 30/05/2012 klokka 18:22

  Pannekaker er supergodt :) Jeg er ikke noe flink til å lage det selv, dessverre..

 • Svar benedicte sofie 02/06/2012 klokka 21:22

  ah, det så herlig ut!

 • Svar Marte 03/06/2012 klokka 22:22

  Det så enormt godt ut! :-)

 • Svar Olivia 05/06/2012 klokka 18:52

  Nam, det der så skikkelig herlig ut!

 • Skriv en kommentar