Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Tre favoritter. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
21/08/2012 · Fine ting, Hverdag

Tre favoritter.

Jeg er glad i enkle løsninger når det kommer til skjønnhetsprodukter og er spesielt glad i produkter som har flere funksjoner sånn at tiden jeg bruker på pynting blir litt mindre. For øyeblikket er jeg aller mest glad i disse:

REN – exfoliating body balm

En kombinert skrubb og fuktighetskrem. Skrubb den på før du setter på vannet i dusjen, skyll den av og spaser ut av dusjen med en hud som både er nyskrubbet og ferdig hydrert. Heisann babyhud!

MAC – Lady Danger

Mange som bedriver blogging om den slags som meg sverger i all hovedaak til MACs “Ruby Woo” når det kommer til leppestiftfarge. Min egen favoritt er derimot “Lady Danger”. Hakket mer oransje, hakket mykere og hakket finere.

Seche Vite – Dry fast top coat

Denne overlakken forvandler selv den rimeligste HM neglelakk til en blank, sterk manikyr som varer lenge. Ingen over, ingen ved siden. Denne er helt overlegen.

5 kommentarer

5 kommentarer

 • Svar Rakel 21/08/2012 klokka 09:31

  Seche Vite er helt rå! :)

 • Svar Kristin Stokstad 24/08/2012 klokka 11:56

  Hvor får man kjøpt Seche Vite?? Jeg vil også prøve!!

  • Svar minismartinis 26/08/2012 klokka 16:36

   Jeg kjøper det på Steen og Strøm-magasinet i Oslo sentrum, men regner med at de har det i skjønnhetssalonger der de gjør manikyr!

 • Svar Kine-Michelle 24/08/2012 klokka 20:13

  Nå skal jeg løpe og kjøpe Seche Vite! Også vil jeg gjøre min egen leppestift anbefaling, Chanel sin “Rebelle”. Jeg er hektet :)

 • Svar Frustrert frue 07/09/2012 klokka 09:12

  den skrubben skulle æ gjerne hatt tak i .. takk for gode tips, liker også d enkle da man ikke har all verdens med tid t overs me små barn i hus =)

 • Skriv en kommentar