Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Det kritiske punktet. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
21/09/2012 · Hodebry, Hverdag

Det kritiske punktet.

Det mest kritiske punktet hver dag, det punktet som velter dagen til bra, mindre bra eller dårlig, utspiller seg nå hver morgen mellom 06.40 og 06.45. Da ringer klokka, Ella våkner og jeg slår opp øynene. Såvidt. I løpet av fem minutters slumring må jeg bestemme meg for om dette er en sånn dag der jeg tvinger meg opp av senga, tar på den hullete tigtsen, ruller ut matta i stillhet og gjør yoga med en stiv kropp og blir glad etterpå, eller om dette er en dag der jeg sover videre. En dag der jeg lar det kalde tregulvet diktere når jeg skal sette føttene ned (aldri), lar det tunge hodet bestemme hvor mye lenger jeg skal sove (til imorgen) og trekker dyna over hodet. Bare for å sove litt til, bli litt varmere, bare litt til. Til klokken er åtte og det kritiske punktet er over for lengst.

7 kommentarer

7 kommentarer

 • Svar kjersti 21/09/2012 klokka 12:05

  mørket overmanner meg alltid. hvert høst og vinter slukes jeg. men for første gang på fire år har jeg døgnrytme, for første gang på like lenge har jeg krefter nok til å prøve å kjempe imot. jeg skal kjøpe meg dagslyslampe – sånn heftig dyr, som er blitt testet og har garanti og alt – og jeg skal bruke den hver eneste dag. så snart oktober er her.

  kanskje det vil hjelpe deg óg. å våkne til et lyst rom – opplyst av ordentlig og sunt lys.

  kanskje det også hjelper bittelitt å vite at jeg ikke kan se livstegn fra deg her eller på twitter uten å tenke på hvor vakker du er.

  • Svar minismartinis 23/09/2012 klokka 13:22

   Du er fin Kjersti. Tusen, tusen takk :)

 • Svar superchrilo 21/09/2012 klokka 12:56

  nydelig!

 • Svar Vicky 21/09/2012 klokka 16:57

  lovely! älskar bilderna. och tapeten!

 • Svar Isabelle 21/09/2012 klokka 17:55

  Hej! Ville bara säga att jag tycker din blogg är superfin! Och du likaså! :)

  • Svar minismartinis 23/09/2012 klokka 13:22

   Tack och välkomen hit!

 • Svar Mari 25/09/2012 klokka 22:21

  Kjenner til den følelsen litt for godt.

 • Skriv en kommentar