Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 I’m going to snow. If you have a bikini and no snowshoes, that’s tough. I’m going to snow anyway. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
31/10/2012 · Hodebry, Hverdag

I’m going to snow. If you have a bikini and no snowshoes, that’s tough. I’m going to snow anyway.

Legg motstanden til side og bruk kreftene på andre ting. Snøen har kommet. Og det vil den fortsette med. Litt snø, bløt snø, hard snø, kald snø, mye snø,  stor snø, tung snø og lett snø vil komme og gå. Til og fra, fram og tilbake. Fra og med nå og fram til mars. Minst. Krefter som kunne blitt brukt på irritasjon og ergrelse over fryst nedbør brukes derfor aller best andre steder en stund framover. Og så er det jo bittelitt fint også. Ihvertfall lyden av snø som knirker under skosålen når du går.

6 kommentarer

6 kommentarer

 • Svar Synne 31/10/2012 klokka 12:05

  Jaaaa! Jeg ELSKER snø, og ettersom jeg sannsynligvis må klare meg uten denne vinteren (jeg har flyttet til Paris!), så kan jo dere hjemme nyte den litt for meg også? Snøen er mer enn bittelitt fin, spør du meg, når man ser og kjenner og tenker etter. Jeg ble skikkelig glad av gif’en!

 • Svar Anna 31/10/2012 klokka 15:42

  Må si jeg er glad for at jeg bor i Warszawa nå. Her er det flatt, storby og folk som salter. Slipper å være redd for å dø når jeg går ut døren. For en lettelse! Men snøen har sine øyeblikk også, då, og nå for tiden har jeg en sånn fin vinterfølelse jeg ikke har hatt på flere år. Fint.

 • Svar Miriam 31/10/2012 klokka 20:38

  oi! jeg er i Nicaragua nå og orker ikke lese norske nettaviser, så jeg ante ikke at snøen har kommet allerede. sukk, jeg vil ikke hjem.

 • Svar Lily P 31/10/2012 klokka 20:42

  Takk for positivitet!! Jeg trengte nok en påminnelse på det :)

 • Svar Zoya 01/11/2012 klokka 08:32

  Jeg hater snø og kommer aldri til å klare å ha en positiv innstilling til elendigheten. Men takk for positivitet i alle fall…

 • Svar Mari 01/11/2012 klokka 19:41

  Jeg er helt på den andre sida av skalaen, jeg elsker snø! Nyt den! Tenk så mye mindre mørkt det virker ute om kvelden, at du kan lage snølykter eller kaste snøballer til Ella. Og så kan dere gå turer, og gå inn igjen og drikke varm kakao og spise knekkebrød med brunost! Det hadde i alle fall jeg gjort, hadde det vært snø her.

  Håper dette hjelper litt, i alle fall :)

 • Skriv en kommentar