Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Just be Stevie Nicks. That’s all you have to do. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
03/10/2012 · Uncategorized

Just be Stevie Nicks. That’s all you have to do.

Enda jeg er en stor jente som burde vite bedre glemmer jeg innimellom at det ikke er viktig med lavkarbo, bikinilinjer, cellulitter, hår uten flisete tupper, flate mager, feilfri hud, sotede øyne, plettfrie negler, lange bein og strømpebukser uten hull i.

Da minner jeg meg selv på at det finnes 16-åringer som hun her,

leser denne artikkelen, setter denne på repeat, og takker for at det, ved siden av alt det andre, også finnes damer som disse:

Bilder blant annet herfra, herfra, herfra, herfra,herfra,herfra, herfraherfra og herfra.

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar marire 03/10/2012 klokka 09:07

  det er ikke alltid lett å huske det. at det ikke er viktig at alle damene på reklameplakatene og filmene og artistbildene ser ut som de er fra en annen klode enn meg. vi er jo store jenter som egentlig vet at det ikke gjør noe. akkurat et nødvendig innlegg på en onsdag. den videoen med stevie nicks gjør meg alltid glad. og rookie mag. og bildene av bra damer. å. tusen takk, Mina.

 • Svar Kristina Kvåle 03/10/2012 klokka 14:24

  eg elskar dette!!

 • Svar Stephanie 03/10/2012 klokka 14:33

  Takk for tips, Mina! Disse linkene kom på et godt tidspunkt for meg også. I dag handlet ikke usikkerheten om kroppsbilde for min egen del, men det var mer et spørsmål om å tørre å stå på sitt og ikke la seg tråkke på. Ikke tenke så mye på hva andre synes om deg hvis du gir beskjed om at du ikke vil la deg pelle på nesen. Fine greier! Jeg blir glad av at det finnes damer som disse, og damer som DEG!

 • Svar Kaja Svarva Denstad 03/10/2012 klokka 22:05

  Herregud for en utrolig bra samling damer. Å!

 • Svar Emilie 03/10/2012 klokka 22:37

  Elsk <3

 • Svar Luca 03/10/2012 klokka 23:13

  Tavi er et geni og Lena Dunham er idolet mitt. Disse damene er definitivt de beste, og fineste.

 • Svar Hanna 04/10/2012 klokka 09:51

  Å! Du er så bra! Jeg er veldig takknemlig for bloggen din. Bare så du vet det.

 • Svar fredag: om feminisme. « The swing of things 05/10/2012 klokka 08:41

  […] – Tavi Gevinson, RookieMag (artikkel funnet gjennom Minas fantastiske innlegg) […]

 • Skriv en kommentar