Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Samtidig, et annet sted på internett pt. 3. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
30/12/2012 · Hverdag, Instagram

Samtidig, et annet sted på internett pt. 3.

IMG_2262IMG_2267

I november var utsikten fra kontorvinduet mitt det eneste stedet jeg fikk et snev av dagslys hver dag. På kveldene hadde jeg heldigvis min nye helt Carl Sagan og serien hans “Cosmos” å holde meg med selskap. Lærte det meste om verdensrommet. Ble glad.

IMG_2237IMG_2319

I november gikk jeg også med løsbart og besøkte mormor.

IMG_2283IMG_2301

I tillegg sov vi så lenge og ofte vi kan og holdt motet oppe med friske blomster i alle vinduskarmer.

IMG_2336IMG_2356

Så veklset vi mellom førjulsfester og lange turer i skogen.

IMG_2327IMG_2388

Før temperaturen skrudde seg til, ramla ned i den nederste enden av skalaen og den gamle kofta til bestemor måtte fram sammen med saueskinnet til Ella.

IMG_2370IMG_2279

Morgenene ble stadig mørkere og trengte stadig flere kopper med kaffe for at den skulle slippe taket.

IMG_2386IMG_2292

Så begynte juleinnkjøpene og vi fartet byen rundt i bil. I tillegg fant jeg igjen den gamle favorittgenseren min som gjør at jeg vurderer å bli vegetarianer igjen hver gang jeg ser den.

IMG_2382IMG_2333

På kveldene fortsatte den selvpålagte vintereremittilværelsen med lange sesonger av serier og kveldsturer i mørket.

IMG_2401IMG_2406

Men så snudde sola og inviterte til ferie og gnistrende formiddager.

IMG_2392

Og så ble det endelig jul på internett også.

Følg meg gjerne på Instagram, der jeg som alle andre steder i cyberspace kaller meg minismartinis.

3 kommentarer

3 kommentarer

 • Svar kjersti 30/12/2012 klokka 10:21

  du er så føkkings pen.

  jeg strever ennå med morgenen. har klart å flytte meg fra ett til ti-elleve, da, vissheten om at det har snudd, at det blir lysere, hjelper veldig.

  det blir vår. ikke snart, egentlig, men det blir vår.

  • Svar admin 31/12/2012 klokka 11:34

   Jeg blir så glad hver gang du skriver til meg her inne, og jeg blir enda gladere når jeg hører at du stadig flytter deg nærmere dit du vil. En litt tidligere start på dagen er kanskje en litt bedre start på dagen, og så blir alt helt bra til slutt. Lover.

 • Svar Cci 30/12/2012 klokka 14:02

  Er det Carrie som har inspirert tittelen?

 • Skriv en kommentar