Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Blogging i beste sendetid. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
09/01/2013 · C'est moi!, Fine ting, Jeg har også på meg klær, Ute på vift

Blogging i beste sendetid.

Kjolesprekk3KjolesprekkKjolesprekk2

Nå er katta ute av sekken og reportasjen sendt på NRK. Kjøpestoppen holdt, men bare i sju av ti måneder. Reduserte dog klesforbruket mitt med voldsomme mengder, og har i det kjøpesterke året 2013 enda ikke gått til innkjøp av mer enn én ting. Fremdeles med dårlig samvittighet. Men dog. Om det skulle være ønskelig med et redusert klesforbruk i det splitter nye året kommer mine aller beste tips for å redusere klesforbruket etter et strengt regime og dyrekjøpt erfaring fra fjoråret i et eget innlegg senere i uka.

I mellomtida kan dere foreksempel se reportasjen her og si hva dere synes. Den handler om meg, og en gutt med hakket mer viljestyrke.

 

12 kommentarer

12 kommentarer

 • Svar naivepop 09/01/2013 klokka 21:11

  Jeg er minst like imponert over din innsats som viljestyrkegutten sin! Og så er jeg veldig misunnelig på garderoben. Forresten; det er så rart å få en stemme på noen jeg bare har sett bilder av, litt som første gangen jeg så bilde av Birger Vestmo.

  • Svar admin 09/01/2013 klokka 21:38

   Så hyggelig å høre. Tusen takk! Nå ble både jeg og klesskapet mitt smigret. Enig i at det ofte er rart med stemmer på bilder og bilder på stemmer man har gjort seg opp en mening om. Ble også litt nysgjerrig på hvordan stemmen min overraska deg? Var den mørkere eller lysere enn du hadde trodd?

 • Svar Hanne 09/01/2013 klokka 21:12

  Jeg så deg på tv! :) Jeg synes du er flink som klarte sju av ti måneder.

  • Svar admin 09/01/2013 klokka 21:34

   Wiiii! Tusen takk. Det ble jeg oppriktig glad for å høre :)

 • Svar Ingeborg 09/01/2013 klokka 22:11

  Så nydelig du er! Er så spesielt å få en stemme på et ansikt man er gjort seg så kjent med gjennom bilder i lang, lang tid. Synes du har en voksen og behagelig stemme – på en måte litt teatralsk, vet ikke hvordan jeg ellers skal forklare det, men det er virkelig et kompliment, altså! Og ja, 7 måneder – det er en virkelig bragd!

  • Svar admin 10/01/2013 klokka 08:17

   Tusen takk for alle fine ord! Blir helt overveldet. Men mest glad.

 • Svar The Wallflower 09/01/2013 klokka 22:27

  Jeg synes du har vært veldig flink! :) i motsetning til Jenny Skavlands lille shoppestopp, hvor hun kjøper en ferietur som premie. Da er jo litt av hele poenget borte synes jeg.

 • Svar Mari 10/01/2013 klokka 08:23

  Klikket meg inn på NrK som jeg vanligvis alltid gjør. Måtte klikke meg inn på artikkelen om deg og handlestoppet ditt. Så imponerende! Først og fremst, 7 måneder er veldig bra.

  Personlig er jeg altfor glad i klar, smykker og har fler skap fult av kjoler. Noen billige, mens andre dyre. Like glad i dem alle sammen. Dessverre så innser jeg at fler av disse kjolene har jeg kun brukt en til to ganger, fordi det er ikke alltid anledning eller sesong for dem. – Jeg har i år innført shoppestopp annenhver måned. Januar får jeg handle litt, men ingenting i februar. Likevel skal jeg heller fære flinkere til å ta større innkjøp av strømpebukser, undertøy og basics når det trengs. Det kan redde mang en kleskrise.

  Takk for masse inspirasjon! Fin blogg.

  Mari

  • Svar admin 10/01/2013 klokka 12:20

   Tusen takk for oppmuntring og hyggelig kommentar! Og velkommen skal du være her på bloggen.

 • Svar Kari-Anne 10/01/2013 klokka 11:54

  Så flott du er på tv. Der burde du jammen meg være oftere.

  • Svar admin 10/01/2013 klokka 12:20

   Dæven. Så hyggelig! Tusen takk.

 • Svar Lise-Marie 11/01/2013 klokka 10:08

  Herregud, det er godt jobbet å holde så lenge! Og jeg må si at de kjolene du “sprakk” på var nydelige! Jeg må si meg enige i det mange andre har sagt, du kler virkelig å være på TV(:

 • Skriv en kommentar