Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Om fru Haddeland. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
04/02/2013 · Det fineste jeg vet, Fine folk

Om fru Haddeland.

BCBhyqACIAIbPDD

Takket være Alexander ble historien om Eva Haddeland denne helgen et tydelig eksempel på at ingen historie er så liten at den ikke fortjener å bli fortalt.

Takket være Alexander ble historien om Eva Haddeland denne helgen en felles påminnelse om at det fremdeles sitter noen bak dørene, med en dram og en historie og fortelle, når julesentralen på vg.no har tatt kvelden og fellesrøsket mot ensomhet dabber av tidlig i januar.

Takket være Alexander ble historien om Eva Haddeland både historien om det vi er reddest for, men samtidig historien om det vi håper aller mest. At om den altoppslukende og ensomheten en gang setter seg i veggene og ikke slipper taket, skal det komme noen, en helt tilfeldig og rive oss ut av den. Om bare for en liten stund og med ujevne mellomrom. Og at til og med det vi håper aller mest, innimellom skjer helt på ordentlig.

 

8 kommentarer

8 kommentarer

 • Svar marire 04/02/2013 klokka 10:26

  . rørt.

 • Svar Mari 04/02/2013 klokka 11:03

  Så trist, og utrolig fint på en gang.

 • Svar Kitty 04/02/2013 klokka 11:21

  Så fint skrevet! :)

 • Svar Kine-Michelle 04/02/2013 klokka 13:51

  Krokodilletårer…

 • Svar Oda 04/02/2013 klokka 14:13

  så utrolig fint minneord!

 • Svar Lise-Marie 04/02/2013 klokka 14:57

  For noen fantastiske ord. Rørende.

 • Svar Frustrert frue 04/02/2013 klokka 17:46

  Så fantastisk at noen e villig t å fortelle de små historian også. Dem e vel så interessant som de store.

 • Svar Hanne 05/02/2013 klokka 18:09

  Utrolig fint.

 • Skriv en kommentar