Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Og plutselig ble det pause. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
28/03/2013 · Hodebry, Hverdag

Og plutselig ble det pause.

pausepause3pause2

 

I fjor sommer takket jeg ja til den største jobbutfordringen jeg noengang har hatt. Istedenfor å feige ut og si nei når jeg fikk spørsmål om jeg ville bli redaktør for et splitter nytt TV-program, sa jeg ja. “JA! Ja, ja, ja. (Herregud.) Og ja”, sa jeg. Og gikk på arbeidet med krum hals.

Den siste måneden har det vært premiere på TV-programmet. Veldig nervøst og veldig stas. “Typisk deg” er ute i verden, og paralellt med at episodene ruller over skjermen er vi i innspurten på å gjøre ferdig det som gjenstår. Stappfulle opptaksdager, krevende manus og kveldsjobbing. Innimellom dette arbeidet har det derfor vært lite tid til annet enn å ligge vannrett. Fordi tiden innimellom nesten har vært helt borte. Og fordi det er så mye å gjøre her ute, ble det pause her inne.

Men nå er jeg tilbake. Med hodet over vannet og sola midt i fjeset. Ihvertfall for en liten stund.

Vi sees på internett.

6 kommentarer

6 kommentarer

 • Svar Anna 28/03/2013 klokka 11:27

  Endelig :)

 • Svar Annemarie 28/03/2013 klokka 14:26

  Så gøy! 😀
  God påske! :)

 • Svar Zoya 29/03/2013 klokka 13:15

  Jeg har savnet deg.

 • Svar Ada 30/03/2013 klokka 11:09

  Det blir bra å få deg litt tilbake, men har fått mye glede av å følge med på Tven og.

 • Svar tine katrine 02/04/2013 klokka 10:48

  Så spennende! Hurra for å hive seg ut i ting som kanskje er litt skummelt. Har ikke tv for tiden, så har ikke fått sett programmet.

 • Svar Kristine 07/04/2013 klokka 13:07

  Wow, så gøy! Typisk deg står på serieopptak i kjellerstua her, iaffal. Liker at du er tilbake :)

 • Skriv en kommentar