Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Det rare med snørr og feber. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
06/12/2013 · Det fineste jeg vet, Fine ting

Det rare med snørr og feber.

fugl2

Er man at etter en litt for lang periode innsylta i det blir i overkant sentimental. Det siste døgnet har jeg grått av alt jeg har kommet over på internett. Alt.

Topp tre på lista over hva som har gått rett i hjertet på meg er:

Dette TED foredraget om sårbarhet og hvorfor livet blir bedre av å tørre å leve med det av Brene Brow.

Denne fotoserien en mann tok av konas kamp mot brystkreft.

Dette diktet av en ung jente som treffer kjernen av de siste ukenes debatter rundt kropp og hvordan vi forholder oss til den så godt at jeg ble målløs.

Sistnevnte er obligatorisk tidtrøyte om du skal være på internett fem minutter eller mer i helga.

 

 

7 kommentarer

7 kommentarer

 • Svar marie 06/12/2013 klokka 22:33

  For et flott dikt, takk for at du tipsa. Du trengs her på internettet!

  Jeg har en blogg hvor jeg hver dag i desember skriver et innlegg som jeg håper kan gå rett i hjertet på noen. I dag har jeg publiseret et brev til Nelson Mandela fra en palestinsk politisk fange. På tirsdag handlet innlegget om en vanskelig skolevei for Shadi på 12 år, det kan leses her: http://mariebs.wordpress.com/2013/12/04/4-desember-shadi-12-ar/

  Håper du vil ta en titt (en dag det er rom for flere ting som kan gå rett i hjertet).

  Med ønske om ei god adventstid!

  • Svar admin 06/12/2013 klokka 23:33

   Tusen takk fin kommentar og ikke minst tipset om din egen blogg. For et nydelig brev! Det smatt rett inn i hjertet sammen med alt det andre som har tatt turen inn dit i dag. Ble glad og rørt. Takk!

   Ønsker deg en nydelig, fredelig og gøyal adventstid!

   • Svar marie 07/12/2013 klokka 15:31

    Takk for det og takk for at du kikka på den! Håper du tar en titt en gang iblant mot jul!

    Nyt adventstida (i den fantastisk nydelige favorittkåpa di)!

 • Svar marire 08/12/2013 klokka 19:31

  det er så bra ting. diktet ligger i bokmerkelista mi under “viktige ting å huske på”. tusen takk for at du deler.

 • Svar the shapes we make. | The swing of things 09/12/2013 klokka 12:04

  […] women utrolig mange ganger, og bli minnet om at den finnes og hvor bra den er her om dagen av Mina, fant jeg i dag denne siden, the shapes we make, tumbleren til Lily Myers, jenta med diktet i […]

 • Svar Margaret 14/12/2013 klokka 22:39

  Det diktet der altså, traff så godt. Har tenkt på det mye etter jeg så det…

  • Svar admin 15/12/2013 klokka 17:41

   Jeg vet! Jeg også!

  Skriv en kommentar