Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Smykkesveis. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
15/12/2013 · Jeg har også på meg klær

Smykkesveis.

smykkesveis smykkesveis2 smykkesveis3

 

En av mine nye favoritting fra internett og i klesskapet er gamle klessmykker fra 30 og 40-tallet. Er du heldig koster de ikke mer enn et par hundre kroner og de kan få selv det mest søndagsbustete hår til å se en anelse mer glamorøst ut. Om det skulle være ønskelig tredje søndag i advent selvsagt. Denne er kjøpt på Etsy og ble funnet etter et kjapt søk på dress clip art deco.

7 kommentarer

7 kommentarer

 • Svar Solveig 16/12/2013 klokka 09:53

  Jeg har funnet klessmykker til under hundrelappen på loppemarked. Mindre enn det du har i håret riktignok, men veldig fint.

 • Svar Likegyldighet 23/12/2013 klokka 00:35

  elsk elsk elsk! har et hårbånd med en etterligning av slik pynt, som jeg liker å surre håret mitt rundt i skikkelig 1920 stil. men lurer på om ikke jeg skal gjøre som deg å ta det et stef videre. det var tøft- på en classy måte.

 • Svar Marte 23/12/2013 klokka 01:15

  nydelig! god jul, mina :)

 • Svar Ann Mari 28/12/2013 klokka 16:34

  Hei, jeg oppdaget vintage stilen da jeg fikk en gammel hatt fra bestemor. Passer så bra for min kropp, men ser at kjoler fra 50 tallet på nettet ofte er i gangske så lave størrelser, rett etter krigen så absolutt;) har du noen tips til en nybegynner innen internett vintage shopping?:)

  • Svar admin 14/01/2014 klokka 05:32

   Hei Ann Mari! Det tror jeg jammen jeg skal lage et helt eget blogginnlegg av. Takk for tips!

 • Svar Synne 02/01/2014 klokka 12:53

  Du er fin! Og flink! Riktig godt nytt år!

  • Svar admin 14/01/2014 klokka 05:31

   Riktig godt nyttår til deg også Synne!

  Skriv en kommentar